ORIGINALS

Αυτό είναι το απόλυτο φθινοπωρινό outfit

To Oneman παρουσιάζει το outfit της επιστροφής στην πόλη μέσα από 11 ξεχωριστές επιλογές.

Για κάποιο λόγο βλέπω αυτό το άρθρο ως επανέναρξη της επικοινωνίας μας. Αν και η λέξη άρθρο μου βγάζει κάποιο βάρος, που δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζει τα “μεταξύ μας”, ήταν ότι πιο εύκαιρο είχα εκείνη την στιγμή να χρησιμοποιήσω. Θα ήθελα από δω και στο εξής να το αποκαλούμε ως κομμάτι πληροφορίας.

Όπως και να το κάνουμε απουσίασα δύο ολόκληρες εβδομάδες και ελπίζω να σου έλειψα έστω και λίγο. Ψέματα δεν θα πω, δεν ήθελα να γυρίσω και ούτε και να σπάω το κεφάλι μου εδώ πέρα παρέα με όλους τους υπολοίπους να φροντίζουμε γι’ αυτό το κομμάτι της πληροφορίας που διαβάζεις. Ναι, ακόμα και χάλια να τα περνούσα στις διακοπές, το προτιμώ από την θλίψη του χειμώνα, της επιστροφής και όλων όσων συνεπάγεται η προετοιμασία του χειμώνα. Παρ’ όλα αυτά όμως μου έλειψες.

Ακόμα λοιπόν και αν δεν σου έλειψα και δεν με χρειάστηκες στιγμή όσο έλειπα, θα με χρειαστείς στην προετοιμασία του χειμώνα και του φθινοπώρου. Το κομμάτι πληροφορίας που σου προσφέρει αυτή η επικοινωνία είναι πολύτιμο. Οφείλεις να ομολογήσεις ότι πολλές φορές το ακολούθησες.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την άκρως χαλαρή διάθεση που το φθινόπωρο μας εμπνέει για το ντύσιμο μας και ας βρούμε τα ιδανικά ρούχα και παπούτσια που θα δώσουν αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου. Οπλίσου με στιλ και σκρόλαρε!

ESPRIT ΒΑΜΒΑΚΙ JERSEY T-SHIRT ΜΕ ΡΙΓΕΣ 19,99 € >

 

ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΟΥΤΕΡ 39,90€ >

 

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CHINO 59,90€ 39,90€ >

 

ESPRIT ΜΑΥΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΖΙΝ 39,99 € >

 

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΖΗΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 35,90€ >

 

RIPCURL SHELTER HZ ECRU/Red 69,99 € 55,99 € >

 

ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ Κ/Μ. ROUND NECK 17,90€ >

 

ESPRIT ΓΚΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΖΙΝ 39,99 € >

 

CONVERSE STAR PLAYER OX ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 86,00 € >

 

Pepe Jeans €89.90 >

 

OXBOW FODOL Grey 77,00 € >