ORIGINALS

5 πράγματα που θα λύσουν τα χέρια σου στο σπίτι

Οι συσκευές που θα πάνε την καθημερινότητά σου σε άλλο level.

Και εδώ ανοίγουμε ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο, το κεφάλαιο “σπίτι”. Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, όπως διαφορετικός είναι και αυτός που κατοικεί σε αυτό. Υπάρχει όμως κάτι κοινό, κάτι που μας ενώνει όλους. Όλοι θέλουμε το σπίτι μας εκτός από αισθητικά ωραίο να είναι και πρακτικό και να μπορεί να μας προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής και να κάνει τη ζωή και την καθημερινότητά μας πιο εύκολη.

Δεν πρόκειται για ουτοπία. Ένα σύγχρονο, έξυπνο σπίτι τεχνολογικής υπεροχής με συσκευές και δυνατότητες που “απογειώνουν” την καθημερινότητά σου δεν βρίσκεται πολύ μακριά. Για την ακρίβεια, μπορείς να πάρεις μια μικρή “γεύση” ενός τέτοιου σπιτιού με μια επίσκεψη στο πρώτο Samsung Hub στην Ελλάδα που φιλοξενείται στο ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος στο Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

 

Ένας minimal χώρος που προσομοιώνει ένα σύγχρονο σπίτι και σου εξηγεί πώς μπορείς να ανακαλύψεις το “smart living”, τον κόσμο του connectivity και την επόμενη ημέρα στις λειτουργίες των συσκευών και να πας την καθημερινότητά σου σε άλλο level. Αυτές οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα για άμεση διάδραση με το χρήστη μέσω των Samsung Galaxy smartphones και της ενσωματωμένης εφαρμογής SmartThings.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι θα μπορείς να κάνεις τα πάντα στο σπίτι μέσω του κινητού σου. Θα φανταζόσουν ποτέ, για παράδειγμα, ότι μπορείς να βλέπεις τι υπάρχει στο ψυγείο σου από το κινητό σου και να ενημερώνεσαι για τα προϊόντα που λήγουν; Ή ότι μπορείς με ένα κλικ να βάλεις σε λειτουργία το πλυντήριο όπου κι αν είσαι, και τα ρούχα σου να σε περιμένουν καθαρά όταν επιστρέψεις στο σπίτι;

Κάποτε όλα αυτά έμοιαζαν βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας, τώρα είναι πραγματικότητα. Σκέψου πόσα προβλήματα της καθημερινότητάς σου, που κάποτε σου “έτρωγαν” πολύ χρόνο, τώρα θα λύνονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, αυτές είναι οι συσκευές που υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή σου.

Το πλυντήριο που στα έχει όλα έτοιμα

Είναι μία από τις πιο βαρετές δουλειές του σπιτιού, όμως ξέρεις ότι πρέπει να γίνει, για να έχεις τα ρούχα σου καθαρά και να μην ψάχνεις τι δεν έχει μπει στο καλάθι των απλύτων. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό και ακούει στο όνομα Samsung QuickDrive™. Το καλό με τη συγκεκριμένη συσκευή είναι ότι μπορεί να σου προσφέρει τα μέγιστα καθαριστικά αποτελέσματα πλύσης στον μισό χρόνο, από το κινητό σου και πριν φτάσεις καν στο σπίτι σου να έχεις τα ρούχα σου στεγνά και καθαρά.

 

Βάζεις τα ρούχα στο πλυντήριο το πρωί πριν φύγεις για δουλειά, το ενεργοποιείς από το γραφείο και όταν επιστρέφεις κουρασμένος έπειτα από μια δύσκολη μέρα τα βρίσκεις όλα έτοιμα.

Το ‘έξυπνο’ ψυγείο

Last minute δείπνο με φίλους στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα, αφού θα μπορείς πλέον να δεις ανά πάσα στιγμή αν έχεις αυγά, λαχανικά και οτιδήποτε άλλο θα δημιουργήσει το τέλειο πιάτο για να ικανοποιήσεις την παρέα σου, το κορίτσι σου ή την οικογένειά σου. Το Samsung Family Hub Ψυγείο συνδέεται στο κινητό και δείχνει τι τρόφιμα υπάρχουν μέσα σε αυτό, ενώ, μεταξύ άλλων, ενημερώνει για τα προϊόντα που λήγουν. Παράλληλα, μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου στο super market, ξεχνώντας τις χειρόγραφες λίστες ή ακόμα και να παραγγείλεις μέσω του e-shop των super markets.

O φούρνος που θα σου λύσει τα χέρια

Όλοι ξέρουμε πόσο χρονοβόρα διαδικασία είναι το μαγείρεμα. Ειδικά όταν πρόκειται να ετοιμάσεις ένα τραπέζι με διαφορετικά πιάτα, γεύσεις και οσμές, αυτόματα όλο αυτό γίνεται… Γολγοθάς. Στο φούρνο της Samsung με τη μοναδική τεχνολογία Dual Cook έχεις τη δυνατότητα να μαγειρέψεις σε διαφορετικές θερμοκρασίες, διαφορετικά φαγητά χωρίς να αναμειγνύονται οι οσμές.

Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα και το σημαντικότερο πολύ πιο γρήγορα κι εσύ έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Η τηλεόραση νέας γενιάς

Μία από τις αγαπημένες συσκευές σε κάθε σπίτι είναι η τηλεόραση. Μάλιστα, εκτός από αγαπημένη είναι και η συσκευή στην οποία δίνεται και η περισσότερη προσοχή. Θες να έχεις μια τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας με κορυφαία ποιότητα και ανάλυση εικόνας; Με την τηλεόραση Samsung QLED 8K μπορείς να απολαύσεις εντυπωσιακή εικόνα ανάλυσης 8Κ, που αναδεικνύει την κάθε λεπτομέρεια τόσο στις σκοτεινές όσο και στις φωτεινές σκηνές. Παράλληλα, το εντυπωσιακό Ambient Mode μετατρέπει τη μαύρη οθόνη της τηλεόρασης σε ένα έργο τέχνης. Φανταστικό!

 

Το smartphone που τα κάνει όλα

Δεν χρειάζεται καν να πούμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα smartphone που μπορεί να τα κάνει όλα. Να κάνει τέλεια τις βασικές λειτουργίες του, να έχει την καλύτερη κάμερα και πολλά ακόμη. Η νέα σειρά smartphones Galaxy S10, χάρη στη τεχνητή νοημοσύνη υψηλού επιπέδου μαθαίνει τα μοτίβα χρήσης του χρήστη και προτείνει αυτοματοποιημένες λειτουργίες μεγιστοποιώντας την απόδοση. Ουσιαστικά μπορείς να ελέγχεις σχεδόν τα πάντα στο σπίτι αλλά και την καθημερινότητά σου μέσα από το smartphone σου, χωρίς καθόλου κόπο.

Επιπλέον, με το Galaxy TabS5e που έρχεται με κομψό σχεδιασμό και πανίσχυρα χαρακτηριστικά μπορείς να συνδυάσεις ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα για μια εντυπωσιακή εμπειρία, ενώ συνδέοντας το Galaxy Note9 με το Samsung Dex μπορείς να φέρεις το περιβάλλον εργασίας στο σπίτι για μια εμπειρία αντίστοιχη με αυτή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κάνε έναν πρόχειρο υπολογισμό για το πόσο χρόνο θα εξοικονομήσεις με τις παραπάνω συσκευές, αν εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες και τις λειτουργίες τους. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη. Με μια επίσκεψη στο Samsung Hub στο ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος στο Εμπορικό Πάρκο του Αεροδρομίου Αθηνών μπορείς να συμβουλευτείς και τους ειδικούς για τη νέα αυτή εποχή της συνδεσιμότητας.

Μην το σκέφτεσαι. Η ζωή σου μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.