Έχεις μπροστά σου 51 κουτιά, ποιο ανοίγεις;

Αυτό το Σάββατο έρχεται το απόλυτο Unbox.
SHARES

Είναι πολύ λίγες οι στιγμές που μπορούν να συγκριθούν σε χαρά και ενθουσιασμό με τη στιγμή του ανοίγματος ενός δώρου. Οι δύο απ' αυτές τις λίγες στιγμές εντοπίζονται λίγο πριν και αμέσως μετά απ' αυτήν τη στιγμή: Προφανώς συγκινείσαι όταν σου δίνουν το δώρο, προφανέστατα ικανοποιείσαι όταν το δώρο είναι πετυχημένο και σου αρέσει. Aκόμα κι αυτά τα συναισθήματα, όμως, δεν μπορούν να αναμετρηθούν με τα πολύτιμα δευτερόλεπτα σασπένς στα οποία το δώρο βρίσκεται μπροστά σου, χωρίς να ξέρεις τι είναι, αλλά ξέροντας πάρα πολύ καλά ότι σε λίγο θα το ανοίξεις και θα αποκαλυφθεί.

Απ' όλες τις εκδοχές τη χαράς, η αγριότερη είναι αυτή που προξενείται από την έκπληξη.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι είναι βέβαιο πως όταν οι ιστορικοί του μέλλοντος καταπιαστούν με την καταγραφή της Ιστορίας της Χαράς, θα αφιερώσουν μια μαύρη σελίδα στον τύπο που σκέφτηκε πρώτος να αντικαταστήσει τα κουτιά των δώρων με χαρτιά περιτυλίγματος. Ευθύνεται για την αφαίρεση άπειρων πόντων έκπληξης από την τελετουργία της ανταλλαγής δώρων. Οτιδήποτε έρχεται σε κουτί είναι έκπληξη – δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ούτε για το μέγεθός του ούτε για τίποτα. Τα τυλιγμένα δώρα, εννιά στις δέκα φορές τα καταλαβαίνεις πριν τα ξετυλίξεις.

Αν ήταν στο χέρι μας, όλα τα δώρα θα δίνονταν υποχρεωτικά σε κουτιά. Και εννοείται ότι όλοι θα παραλάμβαναν τουλάχιστον ένα κουτάκι αυτές τις μέρες. Για να έχουν κάτι να ανοίξουν και – κυρίως – για να έχουν την αφορμή να ονειρευτούν το περιεχόμενό του πριν το ανοίξουν.

Ποιος ξέρει; Μπορεί του χρόνου να το καταφέρουμε. Εν τω μεταξύ, κάναμε και φέτος το γιορτινό μας καθήκον. Το Σάββατο 23/12 θα λάβεις από εμάς ένα φανταστικό κουτί. Για την ακρίβεια, θα λάβεις 51 φανταστικά κουτιά. Το περιοδικό Unbox, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής, είναι οι προτάσεις του Oneman για 51 φανταστικά δώρα. Όταν το πάρεις στα χέρια σου, αντιμετώπισέ το σαν ένα τεράστιο κουτί που έχει μέσα πολλά μικρά και μεγάλα κουτάκια. Άνοιξέ τα ένα – ένα. Ξεφύλλισέ το. Απόλαυσε τα αντικείμενα που θα βρεις σε κάθε γύρισμα της σελίδας. Κάποια θα σε εκπλήξουν. Κάποια θα τα ποθήσεις. Όλα θα σε κάνουν να βγεις για λίγο απ' το 'κουτί' σου.

In the meanwhile και μέχρι να πάρεις το Unbox στα χέρια σου, πάρε πέντε κουτάκια, και – αν μπορείς να συγκρατηθείς – διάλεξε μόνο ένα για να δοκιμάσεις την τύχη σου:

 

Share
 

24Media Network

Επιτέλους Θρύλος

Τα απίστευτα πράγματα από Βαλμπουενά και Ποντένσε. Η επιστροφή από το 0-2, με ένα σχεδόν τέλειο ματς. Ο Θέμης Καίσαρης γράφει για τον "όπως παλιά" Ολυμπιακό.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO