Ο Sport24 Radio 103,3 ζωντανά στο Made in Beer Festival

Ο Sport24 Radio 103,3 προσκαλεί τους ακροατές του στο 2ο Made In Beer Festival το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 15:00 έως τις 17:00, στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι.
SHARES

Το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 15:00 έως τις 17:00, ο Sport24 Radio 103,3 εκπέμπει ζωντανά από το Made in Beer Festival στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι. Ένα δίωρο εκπλήξεων με τους Τσάρλυ και Γιάννη Φιλέρη στα μικρόφωνα! Κοντά τους ο διευθυντής του σταθμού Παντελής Διαμαντόπουλος, οι αχτύπητοι Φουνταριστοί, οι τρεις μπαλαδέρος, το ντουέτο που....δε γελάει κανείς, αυτοί που ξέρουν από μπάλα και άλλοι γνωστοί παραγωγοί του σταθμού!

Οι ακροατές του κορυφαίου αθλητικού σταθμού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Sport24 Radio 103,3 και να απολαύσουν μαζί τους μια μπίρα.

Το 2ο Made In Beer Festival ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 19 Απριλίου ως και την Κυριακή 21 Απριλίου. Για τρεις ημέρες στο πλήρως ανανεωμένο Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (έναν ιδανικό χώρο 4000τμ), χιλιάδες επισκέπτες θα απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά παραγωγούς και διανομείς μπύρας από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Στο 2ο Made In Beer Festival οι λάτρεις της μπύρας θα μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από 150 διαφορετικές γεύσεις μπύρας σε εξαιρετικές τιμές! Τα δεκάδες περίπτερα παραγωγών και διανομέων (εγχώριων και ξένων), οι μικροζυθοποιίες από όλη τη χώρα, οι ζυθοποιίες από το εξωτερικό που τα προϊόντα τους δεν διανέμονται στην Ελλάδα και οι πολλές εκπλήξεις είναι τα υλικά για τη δημιουργία μιας πραγματικής γιορτής της μπύρας και ενός, υψηλού επιπέδου, event ζυθογνωσίας.

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 17.00 – 00.30

Σάββατο 13.00 – 01.00

Κυριακή 13.00 – 00.30

Είσοδος:

2,5 Ευρώ

6 Ευρώ με 3 γευστικές δοκιμές και δώρο συλλεκτικό ποτήρι

Share
 

24Media Network

NOT in Piraeus

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για την ατσάλινη εμφάνιση του Ολυμπιακού, που δεν παραδόθηκε ποτέ και έκανε τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να περάσει… εγκεφαλικό!

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO