Ψήφισε ποια είναι η πιο άχρηστη ευχή που δίνουμε μεταξύ μας

"Καλή Παναγιά", "Καλό χειμώνα" ή μήπως κάποια ακόμα χειρότερη;
SHARES

Κάθε εποχή έχει και τη δική της άθλια ευχή, εύκολα το διαπιστώνεις τώρα που έχουν αρχίσει τα "άντε και τα κεφάλια μέσα", "καλό Φθινόπωρο να πούμε;" κλπ...

Και εκτός από εποχές είναι και ένα μάτσο κοινωνικές υποχρεώσεις που σαπίζουν κάτω απ' την οσμή των γραφικών κλισέ που ξεστομίζει το άγριο πλήθος. Σε γάμους, σε κηδείες, σε αρραβώνες, πετιούνται αδιάφορες εκφράσεις που βοηθούν στο να συνεχιστεί η βραδιά χωρίς πολύ σκέψη, χωρίς κόπο να πει κανείς κάτι ουσιαστικό.

Πάρε το "να ζήσετε" και πολύ σας είναι.

Κάπως έτσι.

Τέλος πάντων, εμείς μαζέψαμε κάποιες απ' τις πιο κλισέ εκφράσεις που ακούγονται ένθεν κι ένθεν, εκείθεν και εντεύθεν και σε καλούμε να ψηφίσεις την πιο απάλευτη, την χειρότερη των χειρότερων.

Καλή πρόοδο.

Share
 

24Media Network

Επιστολή Κόκκαλη σε Μαρινάκη

Ο Σωκράτης Κόκκαλης με προσωπική του επιστολή απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την επιστολή της Θρύλος ΑΕ για το θέμα που προέκυψε με το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη.

Προβληματισμό στην ΕΟΚ για Πιτίνο

Η συμφωνία του Ρικ Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό θέτει θέμα Εθνικής ομάδας και παρότι ο Αμερικανός δεν προβληματίζεται, στην Ομοσπονδία αναγνωρίζουν πως πλέον δημιουργείται μια δύσκολη κατάσταση

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO