Μπορείς να ξεχωρίσεις ένα αληθινό απόφθεγμα από ένα ψεύτικο;

Ότι το είδες διπλά σε μια φώτο του, δεν σημαίνει ότι το είπε.
SHARES

Η αλήθεια είναι ότι τα αποφθέγματα ή αλλιώς γνωμικά ή ρήσεις σπουδαίων ανδρών ή απλά τα quotes έχουν παίξει τόσο πολύ, έχουν χωθεί σε τόσο χάλια αισθητικά περιβάλλοντα, ώστε να προκαλούν από την πρώτη στιγμή μια επιφυλακτικότητα. Είναι δε τόσο συχνό να αποδίδονται ψεύτικα quotes σε γνωστούς ανθρώπους που, όταν βλέπεις κάτι τέτοιο, το μυαλό σου πάει κατευθείαν ότι πρόκειται για ψέμα.

Η λίστα με τα ονόματα που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες εικόνες που τριγυρίζουν στο ίντερνετ είναι πολύ μικρή και αποτελείται από πραγματικά ελάχιστα ονόματα. Αν ακούσεις κάνα έξυπνο quote, θα το αποδώσεις στον Καίσαρα, στον Κικέρωνα, στον Σεφέρη, στον Μάο, στον Τσόρτσιλ ή στον Σωκράτη. Άντε και σε καμιά δεκαριά ακόμα.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε αυτό το κουίζ για να δούμε και τα δικά σας skills στο ξεχώρισμα των αληθινών από τα ψεύτικα quotes.

 

 

Share
 

24Media Network

Με το κεφάλι στο χόρτο!

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος γράφει για τον “λύκο” Αβραάμ, το “κουτάβι που δαγκώνει” Λοβέρα και τον ζογκλέρ Σουντανί που μπορεί να κάνει τα πάντα από τη μέση και μπροστά.

24ο Ευαγγέλιο: Ήρθε για Λημνιό, του άρεσε ο Γιαννούλης

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει το σκανάρισμα της Φιορεντίνα στην Εθνική, την Σαμπντόρια που τσεκάρει Χατζηγιοβάνη και την "εντολή Ιβάν" σε 2 ατζέντηδες να πάνε στην Τούμπα οτι καλύτερο μέχρι 18 χρονών από τις ελληνικές Ακαδημίες.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO