Πόσο σκαμπάζεις από Κόπα Αμέρικα;

15 ερωτήσεις για να τεστάρεις τις γνώσεις σου πριν αρχίσεις τα ξενύχτια για χάρη του Copa America 2019.
SHARES

Το Copa America 2019 ξεκίνησε πριν από μερικές ώρες. Η διοργάνωση που θα μας προσφέρει τον μόνο σοβαρό λόγο ύπαρξης μέχρι τις διακοπές, έκανε σεφτέ με τη διοργανώτρια Βραζιλία να υποδέχεται τη Βολιβία στο Estadio Cicero Pompeu de Toledo και φιλοδοξεί να μας κρατήσει άγρυπνους μέχρι τις 07 Ιουλίου.

Αυτό με την αγρύπνια είναι κυριολεκτικό, αφού λόγω της διαφοράς ώρας με τη Βραζιλία κάποια μάτς θα γίνουν πολυ αργά ή και ξημερώματα. Απ' την άλλη, βέβαια, τα ξενύχτια είναι λίγο κομμάτι της κουλτούρας του Κόπα Αμέρικα, όπως οι σπίκερ που ξεψυχάνε σε κάθε γκολ και το απογοητευμένο μουτράκι του Μέσι.

Φέτος έχουμε δύο επιπλέον λόγους για να παρακολουθήσουμε τη διοργάνωση: Α. Τη δείχνει η ΕΡΤ, οπότε δεν χρειαζόμαστε ταρζανιές. Β. Είναι Ιούνιος και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. Μετά απ' αυτά τα δύο αναντίρρητα επιχειρήματα ξέρουμε ότι σε ψήσαμε να δεις κι εσύ Copa, ακόμα κι αν είχες αποφασίσει να περάσεις τα βράδια σου χαζεύοντας προεκλογικά πάνελ. Πριν το κάνεις, κάνε το κουίζ που θα σε προετοιμάσει για όλα αυτά που έρχονται.

Boa sorte και vaya con dios:

(Κεντρική φωτογραφία: AP Photo / Andre Penner)

Share
 

24Media Network

NOT in Piraeus

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για την ατσάλινη εμφάνιση του Ολυμπιακού, που δεν παραδόθηκε ποτέ και έκανε τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να περάσει… εγκεφαλικό!

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO