Τι ξέρεις από St. Patrick's Day;

Πόσο καλά γνωρίζεις την μεγαλύτερη γιορτή των απανταχού Ιρλανδών; Κάνε το quiz και μαθε.
SHARES

Τριφύλλια, πράσινα ρούχα και καπέλα, μουσική και μπύρα. Πολλή μπύρα. Αυτά είναι πάνω - κάτω τα βασικά που γνωρίζουμε οι περισσότεροι για την St. Patrick's Day. Έλληνες είμαστε άλλωστε, όχι Ιρλανδοί και παρά το γεγονός πως γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο, πρόκειται για μια καθαρά ιρλανδική γιορτή.

Ποιος ήταν ο Άγιος Πατρίκιος, τι έκανε και γιατί τον γιορτάζουμε είναι πληροφορίες που μπορεί να ξέρεις, μπορεί και όχι. Πιο πιθανό είναι το "όχι" για να είμαστε ειλικρινείς.

Επειδή όμως οι φετινοί εορτασμοί για τον Άγιο Πατρίκιο το τριήμερο 15-17 Μαρτίου μπορεί να σε βρουν σε κάποια pub να πίνεις Guinness και να ξύνεις το κεφάλι σουμε απορία αν σε ρωτήσουν κάτι σχετικό, φτιάξαμε ένα quiz για να τεστάρουμε τις γνώσεις σου και την επόμενη φορά να είσαι "διαβασμένος".

Και αφού κάνεις το quiz οργάνωσε τα σχέδιά σου για το φετινό St. Patrick's weekend. H Guinness γιορτάζει με parties από 15 έως 17 Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα. Μπες στη σελίδα της στο facebook για λεπτομέρειες.

Πρώτα όμως το quiz, μην ξεχνιόμαστε.

Share
 

24Media Network

 

Photos

Οι νέοι Ghostbusters είναι εδώ στην πρώτη τους φωτογραφία

Who you gon' call? Την Carrie Coon, τον Finn Wolfhard και τη McKenna Grace. Α, και τον Paul Rudd που ξέφυγε από τη φωτογραφία. Μαζί με το καστ βρίσκεις τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσεις τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO