Το έγραψε ο Μπογδάνος ή η Ελεύθερη Ώρα;

Κι όμως είναι πιο δύσκολο από αυτό που φαντάζεστε.
SHARES

Αυτό το quiz φτιάχτηκε μετά από μια καταβύθιση στο εκπληκτικό alt alt-right προφίλ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή, στo twitter.  Μαζί με ένα αλατοπίπερο από το σάιτ στο οποίο γράφει. Και αυτή η καταβύθιση ήταν μια σχεδόν ανακουφιστική εμπειρία για όλους. Φαντάζομαι και για τον ίδιο.

Με το σκεπτικό αυτό, λοιπόν, είπαμε να κάνουμε ένα κουίζ συγκρίνοντας τη ρητορική της μοντέρνας συντήρησης με μια κάπως πιο παραδοσιακή εκδοχή της. Καλείστε, λοιπόν, να ξεχωρίσετε από μερικά αποσπάσματα tweet και άρθρων του Κωνσταντίνου και εξωφύλλων της 'Ελεύθερης 'Ωρας', ποια είναι του Κωνσταντίνου και ποια της εφημερίδας παρακάμπτοντας λίγο όσα λέει ο Μπαρτ για τον συγγραφέα. Ή και όχι.

 

Share
 

24Media Network

Η αλήθεια του Μαρινάκη

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος διαβάζει πίσω από τις λέξεις της συνέντευξης Βαγγέλη Μαρινάκη για τον... δανεικό Θωμά Μητρόπουλο, το "no politika", τις σχέσεις με τις διάφορες Κυβερνήσεις, την οικογένεια Κόκκαλη και το "αύριο" του Ολυμπιακού.

"Καρφί" από τη Μαδρίτη

Ο Πιτίνο απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία του πρώτου αγώνα με τη Ρεάλ και άφησε υπονοούμενο για τον Ολυμπιακό, μιλώντας πριν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man