TEAMWORK

Πού ήμουν όταν η Ελλάδα σήκωσε το Euro 2004

15 χρονιά μετά το έπος της Πορτογαλίας, οι δημοσιογράφοι του Oneman θυμούνται πώς έζησαν τον τελικό του Ντα Λουζ.

Ο μεγάλος τελικός βρίσκεται πια στο 57ο λεπτό του, με την Ελλάδα και την Πορτογαλία να έχουν μείνει στο 0-0. Μικρή σημασία έχει αυτό. Όλοι ξέραμε ότι κάποια στιγμή, οι παίκτες του Ρεχάγκελ θα βρουν αυτό το ένα γκολ που θα ήταν αρκετό για να τους δώσει την τελευταία νίκη που χρειάζονταν πριν την ολοκλήρωση του ονείρου. Το μόνο που έμενε να μάθουμε, ήταν το πώς και πότε.

Διαβάστε περισσότερα

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου

Ο ευσεβής σου πόθος ίσως και να βρίσκεται μερικές μόνο γκαζιές μακριά.

Ως γνωστόν, τα αυτοκίνητα χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: αυτά που οδηγάμε και αυτά που ονειρευόμαστε να οδηγήσουμε μια μέρα, αλλά πιθανότατα δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ, τουλάχιστον μέχρι να κερδίσουμε το Τζόκερ.

Διαβάστε περισσότερα

Lucky number Seven: διαλέγουμε το αγαπημένο μας εφτάρι

Το Oneman κλείνει τα εφτά και το γιορτάζει με ένα αφιέρωμα στα μαγικά εφτάρια που σημάδεψαν τις ζωές μας.

Είναι κάπως παράξενα τα έβδομα γενέθλια ενός site. Δεν πρόκειται για μια 'βαριά', μια στρογγυλή επέτειο, όπως είναι τα 5 ή τα 10 χρόνια, ωστόσο ο αριθμός 7 έχει μια δική του ξεχωριστή γοητεία. Ένας αριθμός σημαδιακός που σε αρκετές περιπτώσεις θεωρείται από ιερός μέχρι μαγικός.

Διαβάστε περισσότερα

Η δική μου, προσωπική περιπέτεια στο ΙΚΑ

Οι δημοσιογράφοι του Oneman εξιστορούν τις εμπειρίες τους από το αθάνατο ελληνικό δημόσιο.

Ήταν ένα φαινομενικά ήσυχο απόγευμα στη δουλειά, όταν μια ειδοποίηση στα μέιλ σύσσωμων των εργαζομένων, ήρθε να ταράξει αυτή την γλυκιά καλοκαιρινή ηρεμία. Μέσα σε μερικά λεπτά, γεννήθηκε ένα σούσουρο, μια αναστάτωση που πρόδιδε πως κάτι έχει συμβεί.

Διαβάστε περισσότερα

Οι φορές που το battery stress μας χτύπησε κόκκινο

Οι δημοσιογράφοι του Oneman διηγούνται ιστορίες από φορές που ξέμειναν από μπαταρία στο κινητό, την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Σε μια εποχή που τίποτα στην πραγματικότητα δεν μας είναι αρκετό, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού μας φιγουράρει στις πιο ψηλές θέσεις της λίστας με αυτά που δεν θα θέλαμε να τελειώνουν ποτέ. Κλείσιμο του κινητού από μπαταρία ισοδυναμεί με αυτόματο ξέσπασμα κατά παντός, κι ας είσαι ο μοναδικός υπαίτιος γι' αυτήν την εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα

Ο στόχος μου γι' αυτό το καλοκαίρι

Τζετ σκι, ταξίδια σε άλλες ηπείρους και κουρτίνες δωματίου.

Αν μόλις μπει η άνοιξη, ρωτήσεις 10 ανθρώπους ποιος είναι ο στόχος τους για το καλοκαίρι, οι 9 θα σου πουν να φτιάξουν το σώμα τους ενόψει των εξορμήσεων στις παραλίες. Βαρετό, κλισέ και σε τελική ανάλυση, ουτοπικό.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μου έμαθε η πρώτη μου δουλειά

Αποστάγματα σοφίας έξι δημοσιογράφων του Oneman από τα πρώτα τους μεροκάματα.

Καλές οι σχολές και τα Πανεπιστήμια, αλλά σαν την πρώτη δουλειά δεν έχει. Όση γνώση και πτυχία και να έχεις συσσωρεύσει μόλις πας για το πρώτο σου μεροκάματο, είτε αυτό σχετίζεται με τις σπουδές σου είτε όχι, μαθαίνεις τη θεωρία και την πρακτική του επαγγέλματός σου (και τη ζωής) από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Photos

Οι νέοι Ghostbusters είναι εδώ στην πρώτη τους φωτογραφία

Who you gon' call? Την Carrie Coon, τον Finn Wolfhard και τη McKenna Grace. Α, και τον Paul Rudd που ξέφυγε από τη φωτογραφία. Μαζί με το καστ βρίσκεις τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσεις τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO