TEAMWORK

Το πιο αστείο πράγμα που μου έχει συμβεί σε ιδιαίτερο μάθημα

Στραβές περούκες, στραβές γραμμές και αμήχανα γαλλικά.

Ας το παραδεχτούμε. Κανένας μας δεν περιορίστηκε στο Λύκειο στα όσα μάθαινε στο σχολείο. Οι περισσότεροι τουλάχιστον, στα μαθήματα που κρίνονταν σημαντικά για την επιτυχία μας στις Πανελλήνιες, χρειαστήκαμε και την ενισχυτική διδασκαλία ενός ιδιαίτερου μαθήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση

Συντάκτες του Oneman σκουπίζουν τον ιδρώτα από το μέτωπο και απαντούν για την πρώτη τους εμφάνιση.

Υπήρχε μια περίοδος που το να βγεις στην τηλεόραση θεωρούνταν η κορυφή. Έβγαινες στην τηλεόραση; Τίποτα. 'Επιασες την υψηλότερη στιγμή σου. Από εδώ και πέρα έχει μόνο κατηφόρα. Ευτυχώς πλέον αυτό το πράγμα δεν ισχύει. Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και το ίντερνετ θα έλεγε κανείς.

Διαβάστε περισσότερα

Πού ήμουν στον σεισμό του 1999

Ακριβώς 20 χρόνια μετά, οι συντάκτες του Oneman θυμούνται τι έκαναν εκείνη τη μέρα.

Πέρασαν 20 χρόνια από εκείνη τη μέρα και αν είσαι 20 χρονών, δεν σου λέει τίποτα απολύτως και το καταλαβαίνω. Για τους υπόλοιπους όμως είναι μία από εκείνες τις κλασικές στιγμές που ρωτάς "θυμάσαι τι έκανες εκείνη τη μέρα;" και όλοι όλοι εξιστορούν με εκνευριστική ακρίβεια που τους πέτυχε το κακό. Η κηδεία της Βουγιουκλάκη, η 11η Σεπτεμβρίου, ο τελικός του Euro, τόσο άσχετα μεταξύ τους γεγονότα, που έχουν καταγραφεί όμως τόσο βαθιά στη συλλογική συνείδηση, που μοιάζουν με στιγμές που ενώνουν ένα ολόκληρο έθνος.ον

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο άρρωστο όνειρο που έχω δει

Τι του έχουμε κάνει του υποσυνείδητου μωρέ;

Παράξενο πράγμα το υποσυνείδητο. Εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να φέρει στον ύπνο σου τέρατα, θείος που έχεις να δεις χρόνια, τους μεγαλύτερους φόβους σου και την πρώτη αγάπη της ζωής σου. Κι όλα αυτά, στο ίδιο όνειρο.

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη φορά που πήγα διακοπές μόνος μου

Άλλος για Πάρο τράβηξε κι άλλος -προφανώς- για Σπέτσες.

Το πρώτο σου φιλί. Η πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ. Το πρώτο σου ποτό. Σημαντικές πρώτες στιγμές, αλλά καμία δεν μεταφράζεται περισσότερο ως ότι δεν είσαι πια παιδί, όσο η πρώτη φορά που θα πας διακοπές χωρίς τους γονείς σου. Αν και εδώ που τα λέμε, στις πρώτες διακοπές μόνος σου, μπορεί και να συνδυαστούν όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα

Πού ήμουν όταν η Ελλάδα σήκωσε το Euro 2004

15 χρονιά μετά το έπος της Πορτογαλίας, οι δημοσιογράφοι του Oneman θυμούνται πώς έζησαν τον τελικό του Ντα Λουζ.

Ο μεγάλος τελικός βρίσκεται πια στο 57ο λεπτό του, με την Ελλάδα και την Πορτογαλία να έχουν μείνει στο 0-0. Μικρή σημασία έχει αυτό. Όλοι ξέραμε ότι κάποια στιγμή, οι παίκτες του Ρεχάγκελ θα βρουν αυτό το ένα γκολ που θα ήταν αρκετό για να τους δώσει την τελευταία νίκη που χρειάζονταν πριν την ολοκλήρωση του ονείρου. Το μόνο που έμενε να μάθουμε, ήταν το πώς και πότε.

Διαβάστε περισσότερα

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου

Ο ευσεβής σου πόθος ίσως και να βρίσκεται μερικές μόνο γκαζιές μακριά.

Ως γνωστόν, τα αυτοκίνητα χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: αυτά που οδηγάμε και αυτά που ονειρευόμαστε να οδηγήσουμε μια μέρα, αλλά πιθανότατα δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ, τουλάχιστον μέχρι να κερδίσουμε το Τζόκερ.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO