FOOD & DRINK

Είσαι έτοιμος για το μεγαλύτερο τριπλό street party της Αθήνας;

Ακολούθησε την αλεπού, την Πέμπτη 20/06 και ζήσε από μέσα το απόλυτο καλοκαιρινό event της πόλης.

Η ζέστη έχει αρχίσει για τα καλά να κάνει την εμφάνισή της. Τα πρώτα 30άρια είναι γεγονός, ενώ η ρουτίνα γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη όσο μπαίνουμε για τα καλά μέσα στο καλοκαίρι. Η άδεια που τόσο περιμένεις να πάρεις από το γραφείο, μπορεί να αργεί, όμως μη σκας. Υπάρχουν τρόποι να το ‘ζήσεις’ σαν να είσαι σε κάποιο νησί, ακόμη και αν βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας.

Τι θα έλεγες για ένα ultra super massive τριπλό street party μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας; Ακούγεται ιδανικό έτσι;Ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ έκανε τα δικά του σχέδια, λοιπόν, και μας ζητάει να τον ακολουθήσουμε για να αποδράσουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Δεν έχουμε παρά να την εμπιστευτούμε.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20.30 στο Γκάζι, ο Ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ έχει ετοιμάσει ένα τριπλό πάρτυ, με μουσική, acts, χορό, fun και φυσικά άφθονο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ για να σβήσουμε τη δίψα μας. Τρία πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Βουτάδων και Ιεροφαντών πίσω από την Τεχνόπολη στο Γκάζι, θα μεταμορφωθούν στον απόλυτο party προορισμό, για διασκέδαση επί τρία!

Στο πρώτο από τα τρία stages, θα παίζει ο DJ STIGMA και μαζί θα είναι οι freestyle dancers Unity Vybz powered by Breakin’ Bad ενώ για το main act θα παίξουν hip-hop ρυθμοί με μεγάλη live συναυλία από τον Μικρό Κλέφτη! Και μαζί με όλα αυτά τι καλύτερο από έναν παγωμένο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ.

Στο δεύτερο stage, η αλεπού θα μας παρασύρει σε πιο artistic μονοπάτια με graffiti artists να δημιουργούν, ενώ πιο δίπλα θα μας περιμένει ένα station από τους PIY SILKSCREEN για να τυπώσουμε t-shirt με τα πιο cool σχέδια από τους Dark Side Tattoo Society.

To τρίτο stage είναι για πιο σινεφίλ τύπους γιατί εκεί θα υπάρχει το BIG SCREEN LOUNGE, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με καθίσματα και παλέτες για να αράξουμε παρέα με έναν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και να παρακολουθήσουμε videos με tricks και γενικό footage από extreme sports ομάδες.

Παράλληλα με τα events, θα υπάρχουν trick ramps, indo boards, activations και fun games όπου οι ίδιοι θα κάνουν stunt, ανοίγοντάς μας την όρεξη για έναν ακόμη παγωμένο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ.

Την Πέμπτη 20/6, λοιπόν, άφησε όλα τα άγχη και τις σκοτούρες στο γραφείο, σκάσ’ το από τα ίδια και κατευθύνσου προς το Γκάζι, στο τριπλό πάρτυ του Μηλοκλέφτη στις 20.30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο! Ακολούθησε την αλεπού. Εκείνη ξέρει καλύτερα.

Ακόμη το σκέφτεσαι;

#FOLLOWTHEFOX