FOOD & DRINK

Η νέα καμπάνια της Lacta μας δείχνει ότι η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση

Με το #ActForLove ακούμε επιτέλους ιστορίες αγάπης που είναι πάνω απ' όλους και όλα.

Φέτος τον χειμώνα, και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Lacta μας προσκαλεί, μέσα από τη νέα της καμπάνια #ActForLove, να δούμε ιστορίες αγάπης που δεν έχουν μόνο μια γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε. Στόχος να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη δεν έχει χρώμα, δεν έχει ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Πως η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις.

Η καμπάνια έχει ως πρωταγωνιστές πραγματικά ζευγάρια, πολλών διαφορετικών τύπων και επιλογών, που όλα όμως έχουν ένα κοινό σημείο: την αληθινή αγάπη που τα ενώνει. Την αγάπη που είναι η κινητήριος δύναμη. Την αγάπη που δίνει νόημα στη ζωή μας, που μας δίνει έναν έξτρα λόγο να ξυπνάμε με κέφι κάθε πρωί και δίνει “φως” σε κάθε βλέμμα.

Η αγάπη είναι πάνω από δυσκολίες, προκαταλήψεις, στερεότυπα, φύλα και φυλές. Υπάρχει ως το πιο βασικό σημείο της ανθρώπινης ύπαρξης. Η πρωταρχική έννοια όλων. Αυτή που πρέπει να ενώνει και σε καμία περίπτωση να χωρίζει τους ανθρώπους.

Μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας, τις αμέτρητες υποχρεώσεις, τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, τα νεύρα, την πίεση, χάνεις αυτό που έχει πραγματικά νόημα. Παρασύρεσαι από τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής και δεν δίνεις τη σημασία που πρέπει σε αυτό που έχει τελικά τη μεγαλύτερη αξία: να νοιάζεσαι για κάποιον και να τον αγαπάς, να δίνεις και να παίρνεις, να νιώθεις όμορφα συναισθήματα.

#ActForLove με 28 μοναδικές ιστορίες

28 πραγματικά ζευγάρια, άνθρωποι της διπλανής πόρτας με διαφορετική εθνικότητα, διαφορετικό στυλ και τρόπο ζωής γίνονται οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας #ActForLove και μοιράζονται μαζί μας τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάθε ιστορία μοναδική, αλλά ταυτόχρονα και τόσο γνώριμη. Θα τους συναντήσεις στο δίπλα σπίτι, στη δουλειά, στον δρόμο, στο καφέ, παντού. Είναι άνθρωποι σαν εσένα. Ζουν την καθημερινότητά τους και όλοι έχουν τη δική τους ιστορία αγάπης που μπορεί να γεννήσει μόνο χαμόγελα, χαρά και θαλπωρή.

Όλο αυτό που περιγράψαμε αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Ελληνο-Γαλλίδας Chloe Kritharas Devienne, που έχει γίνει γνωστή για το ακτιβιστικό της έργο και την ενασχόλησή της με πολλά κοινωνικά θέματα, της οποίας τα projects έχουν εκτεθεί σε μουσεία και καλλιτεχνικούς χώρους σε Ελλάδα και Γαλλία.

Για να δει όλες τις φωτογραφίες των ζευγαριών που συμμετείχαν, να γνωρίσεις τις ιστορίες τους και να αγκαλιάσεις όλες τις γεύσεις της αγάπης μπες στο www.actforlove.gr.Το σύνολο των 28 φωτογραφιών θα προβληθεί και στην φωτογραφική έκθεση #ActForLove στο City Link που θα ανοίξει τις πύλες της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό για μία εβδομάδα. Ας δώσουμε σε αυτή τη γιορτή και ένα διαφορετικό νόημα.