FOOD & DRINK

Ο Κωτσόβολος έφερε την Μπλακ Φράιντεϊ και στο χωριό μας

Η ερώτηση του εκατομμυρίου έγινε και εμείς δίνουμε απλά την απάντηση που θα περίμενες.

Θυμάστε τότε, τα παλιά τα χρόνια, που ακούγαμε Black Friday και σκεφτόμασταν παράξενους τύπους να έχουν στηθεί έξω από τα πολυκαταστήματα και, όταν άνοιγαν οι πόρτες του μαγαζιού, ξεκίναγαν να τρέχουν όπως τρέχουν λες και παίζουν σε ταινία υπερκαταστροφής και μετά να σπρώχνονται σαν να χτυπάει το καμπανάκι για τον τελικό των 5 χιλιομέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα; Σίγουρα το θυμάστε.

Αυτό το πράγμα, λοιπόν, ήρθε και στα μέρη μας, παρότι το είχαμε φτιάξει στο μυαλό μας ως κάτι πάρα πολύ εξωτικό. Αλλά όλως παραδόξως ήρθε πολύ πιο οργανωμένα. Λιγότερο χάος, λιγότερες σπρωξιές, λιγότερη ταλαιπωρία. Αυτό που θεωρούσαμε ότι θα είναι ζήτημα ανελέητου κυνηγιού και αντοχών, έγινε ζήτημα καλού ψαξίματος. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι αν ψάξεις καλά, μπορείς σίγουρα να βρεις πολύ καλές προσφορές και το σημαντικότερο χωρίς να χρειαστεί να διακομισθείς στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Να λοιπόν που στην κλασική ερώτηση “είχατε και στο χωριό σας Black Friday?”, η απάντηση είναι “ναι”. Κατεβαίναμε με τα αγροτικά και το κοπάδι, κομβόι ολόκληρο, το θυμάμαι σαν τώρα δα και πηγαίναμε όλοι μαζί στον Κωτσόβολο. Και να σου οι ρομποτικές σκούπες να μη μας πούνε και βρόμικους και δώσ’του οι 4K τηλεοράσεις να βλέπουμε την Κάτω Ραχούλα και να τα και τα σμαρτ γουότσες μήπως και ξεχάσει ο παπάς να χτυπήσει την καμπάνα. Όλα αυτά τα βρήκαμε στον Κωτσόβολο. Για να μη μιλήσω για τα ψυγεία, τα κλιματιστικά, τα λαπτόπια, τα πλυντήρια και τις κουζίνες. Και, πού’σαι, όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές.

Το Black Friday έγινε, λοιπόν, ‘Μπλακ Φράντεϊ’ στον Κωτσόβολο για τρίτη χρονιά. Kαι όλα αυτά που σας είπαμε παραπάνω θα τα βρείτε και στο site και στα 95 καταστήματά του σε όλη την Ελλάδα. Και υπάρχει και κάτι ακόμα. Παράλληλα με τη φετινή Μπλα Φράντεϊ, θα βρείτε και μια επιπλέον υπηρεσία που έφερε ο Κωτσόβολος στους επισκέπτες του. Πρόκειται για την Pay Express.

Ξέρεις, πρόκειται για μια υπηρεσία που θα τη βρεις πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι πελάτες, λοιπόν, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μπορούν να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς κανένα ταμείο, παρά μόνο μέσα από το τερματικό pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.  Ξέρεις σε περίπτωση που έχεις αφήσει το τρακτέρ με τα αλάρμ και βιάζεσαι να πάρεις την άξιον καμς σου.

Πάρε, λοιπόν, φόρα και βγες με το ξημέρωμα στο αγώνα της αναζήτησης των καλύτερων προσφορών και, μην το ξεχνάς, της καλής ποιότητας. Ξεκίνα και απλώνεις μετά τον τραχανά.