FOOD & DRINK

Στο Public του Συντάγματος “χτίζονται” σχέσεις

Το πιο εντυπωσιακό κτίριο στην Αθήνα φέτος τα Χριστούγεννα, το μέρος όπου "χτίζονται" οι σχέσεις. Το Public στο Σύνταγμα είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα.

Προσπάθησε να θυμηθείς τις βόλτες σου στο κέντρο της Αθήνας. Την βόλτα στην πλατεία Συντάγματος, τα ποτά στα γύρω μαγαζιά, τα ψώνια στην Ερμού μαζί με το κορίτσι σου. Κάπου σε όλες αυτές τις αναμνήσεις σίγουρα θα υπάρχει και το Public. Όταν κατεβαίνεις στο κέντρο, το Public στο Σύνταγμα είναι το “σιγουράκι”. H “παγίδα” είναι ότι μπορεί να περάσεις ώρες στο κατάστημα χωρίς καν να το καταλάβεις. Ναι, το έχουμε πάθει άπειρες φορές.

Ακόμη κι αν δεν χρειάζεσαι κάτι, σίγουρα θα περάσεις μια βόλτα να κάνεις μια έρευνα αγοράς, απλά να χαζέψεις ή να πιεις έναν καφέ στο Public cafe. Έχεις πάει με το κορίτσι σου, έχεις πάει σίγουρα με τη μαμά σου, με τον μπαμπά σου, με τον αδερφό ή την αδερφή σου και με τον κολλητό. Δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν έχεις δώσει και ραντεβού έξω από το κατάστημα. Για να λέμε και την αλήθεια, πρόκειται για… κόμβο, ένα σημείο αναφοράς αν θες να βρεθείς με κάποιον στο κέντρο. Πόσες φορές έχεις πει “τα λέμε έξω από τα Public στο Σύνταγμα την τάδε ώρα”;

Φέτος τα Χριστούγεννα, όλα αυτά που σήμαινε το Public για κάθε έναν από εμάς έχουν… πολλαπλασιαστεί. Το κτίριο “φόρεσε” τα γιορτινά του. Μη φανταστείτε τίποτε απλά λαμπιόνια και στολίδια. Mιλάμε για ένα τεράστιο, υπέρλαμπρο φωτεινό δώρο, που ξεχωρίζει. Κανένα δέντρο, μόνο Public. Αυτό είναι που σου κάνει εντύπωση όταν φτάνεις στην πλατεία Συντάγματος.

Όσο εντυπωσιακό είναι το περιτύλιγμα, άλλο τόσο εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό, το περιεχόμενο του δώρου. Mπαίνεις και “ταξιδεύεις”. Μεγάλες οθόνες που τραβούν το βλέμμα του επισκέπτη, παραμυθένιοι θρόνοι του Άγιου Βασίλη και ενυπωσιακές θεματικές γωνίες. Δεν γίνεται να αντισταθείς, μια φωτογραφία θα την βγάλεις σίγουρα.

* Στο instagram account τους θα σκρολάρεις ασταμάτητα

Και αφού μπεις για τα καλά σε εορταστικό κλίμα, ετοιμάσου να ξεμπερδέψεις με τη Χριστουγεννιάτικη λίστα δώρων στο “πι” και “φι”. Επιλογές έχεις πολλές, για την ακρίβεια περισσότερα από 1.000.000 δώρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας σε περιμένουν να διαλέξεις.

Ένα tablet, ένα smartwatch ή κάποιο gadget για τον κολλητό, ένα επιτραπέζιο ή μια κονσόλα για το παιδί ή το ανιψάκι σου, ένα εργαλείο για την κουζίνα για τη μαμά σου, ένα βιβλίο για τον μπαμπά σου, μέχρι και κοσμήματα για την αγαπημένη σου. Δεν θα δυσκολευτείς ούτε στο ελάχιστο. Σε κάθε χώρο, σε κάθε όροφο θα βρίσκεις και κάτι που θα θες να το δωρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Και στο τέλος, αφού τελειώσεις με τη λίστα σου, μην ξεχάσεις να κάνεις κι ένα δώρο στον εαυτό σου. Μέρες που είναι, το αξίζεις. Και όταν περάσουν και τα φετινά Χριστούγεννα, θα έχεις να θυμάσαι όλες αυτές τις όμορφες εικόνες που είδες στo Public στο Σύνταγμα και όλες τις βόλτες που έκανες εκεί με την οικογένεια και τους φίλους σου.

Στιγμές και αγαπημένα πρόσωπα. Αυτά που αξίζουν περισσότερο στη ζωή.