Το να κατασκοπεύεις τη γειτονιά θέλει και τη σωστή καρέκλα

PS VAGO, I love you.
SHARES

Ομολογώ ότι είμαι μεγάλος φαν του κήπου και των εξωτερικών χώρων. Κάτι ρε παιδί μου έχει το να βρίσκεσαι έξω, σου φτιάχνει την ψυχολογία, τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι.  Δυστυχώς, το σπίτι μου βρίσκεται σε όροφο και δεν διαθέτει κήπο. Έχει όμως ένα ωραιότατο, περιμετρικό μπαλκόνι, το οποίο την κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Μόλις ο καιρός ανοίξει, τρέχω στο μπαλκόνι και προσπαθώ να περνάω εκεί την περισσότερη ώρα μου. Δεν το κάνω όμως αυτό από την αρχή που έμενα σε αυτό το σπίτι με το κορίτσι μου, γιατί πολύ απλά, δεν είχαμε πού να καθίσουμε άνετα. Ωραίο το τραπέζι με τις καρέκλες εξωτερικού χώρου, αλλά για να λιώσεις πραγματικά χρειάζεσαι κάτι άνετο και αναπαυτικό.

Το παραπάνω πρόβλημα το έλυσε μια επίσκεψη στην ΙΚΕΑ, με μοναδική αποστολή την αγορά της τέλειας καρέκλας εξωτερικού χώρου. Και με την ΙΚΕΑ PS VAGO, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω VAGO, αλλά μια δοκιμή στο κατάστημα με έπεισε, μιας και πέρασα πάνω της τουλάχιστον μισή ώρα, μέχρι που οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος αεροδρομίου άρχισαν να με κοιτάνε περίεργα.

Ακόμη μισή ώρα αργότερα, η καρέκλα είχε αναπαυτεί στο μπαλκόνι μου και δεν έχει ξαναφύγει από εκεί έκτοτε. Πάνω σε αυτήν έχω δει τηλεόραση, έχω διαβάσει βιβλία, έχω χαζέψει στο κινητό μου, έχω κοιμηθεί και έχω κάτσει αναπαυτικά σε βραδιές παρέα με φίλους.

Φωτογραφίες: Νίκος Κατσαρός

Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα δροσιστικό ποτό για να με συντροφεύει και την τέντα σωστά κατεβασμένη για να μην με χτυπάει ο ήλιος. Όλα τα υπόλοιπα, τα αναλαμβάνει η καρέκλα, αρκεί να αφεθείς ολοκληρωτικά πάνω της.

Έξτρα τιπ: Η καρέκλα PS VAGO είναι ιδανική και για να κάθεσαι σαν γιαγιά, παρακολουθώντας ποιος περνάει από κάτω, τι ώρα και με ποια παρέα, για να γνωρίζεις ΟΛΑ τα κουτσομπολιά της γειτονιάς. Όχι ότι το έχω κάνει ποτέ, από φίλους μου το έχω ακούσει, μην νομίζετε, εγώ δεν κάνω τέτοια.

Σπάνιο υλικό, κάτι πέρασε, δεν κάνω παρακολούθηση ορκίζομαι

Πολύ σύντομα, προγραμματίζω ακόμη μια επίσκεψη στην ΙΚΕΑ για να πάρουμε ακόμη μια PS VAGO, ώστε να σταματήσουμε να μαλώνουμε με την κοπέλα μου για το ποιος θα κάτσει εκεί. Το μόνο που δεν έχουμε βρει, είναι το χρώμα.

Share
 

24Media Network

O Ράις κάνει πλάκα

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να προστατέψει την έδρα του και τον Αμερικανό γκαρντ που μπορεί να παίζει όσο θέλει.

ACDC και μπαγλαμάς

Ο Μπαρτζώκας φτιάχνει δυο ομάδες, ο Βεζένκοβ το απολαμβάνει, ο Ρούμπιτ το παλεύει και ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Ολυμπιακό που πρέπει να αγαπήσει τον χρόνο

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO