Το ραδιόφωνο News 24/7 σε στέλνει διακοπές - Οι τυχεροί ακροατές της Παρασκευής 28/6

Ο News 24/7 σε συνεργασία με την Blue Star Ferries, σου κάνουν δώρο τα εισιτήρια των διακοπών για το φετινό καλοκαίρι, μέσω του απόλυτα καλοκαιρινού διαγωνισμού #PameNisi88_6.
SHARES

Μετά τον επιτυχημένο διαγωνισμό του ραδιοφώνου News 24/7, όπου προσέφερε καθημερινά 88,6 λίτρα καύσιμα στους ακροατές του, ήρθε η ώρα για τον απόλυτα καλοκαιρινό διαγωνισμό #PameNisi88_6.

Ο News 24/7 σε συνεργασία με την Blue Star Ferries, σου κάνουν δώρο τα εισιτήρια των διακοπών για το φετινό καλοκαίρι.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ο Αντώνης Φουρλής και η Στέλλα Γκαντώνα θα κληρώνουν καθημερινά από τις 09:30 έως τις 10:00 ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 άτομα σε διακεκριμένη θέση με επιστροφή και 1 Ι.Χ. για τις Κυκλάδες (Πάρο, Νάξο, Τήνο, Μύκονο, Σύρο και Σαντορίνη) και 2κλινη εξωτερική καμπίνα με 1 Ι.Χ. για τα Δωδεκάνησα (Κω και Ρόδο).

Οι σημερινοί νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

Η Τζώρτζη Αμαλία κέρδισε το ταξίδι για Σαντορίνη και ο Σπύρος Μακαρούνας για Ρόδο.

Ακούστε τί είπαν:

Υπενθυμίζεται ότι στον χθεσινό διαγωνισμό αναδείχθηκαν οι Σουφλά Γιαννούλα και ο Τριανταφυλλίδης Παύλος που κέρδισαν ταξίδι για τη Μύκονο και την Κω. Την Τετάρτη 26/6 η Κατερίνα Σακοράφα κέρδισε ταξίδι για τη Νάξο, την Τρίτη ο Βαγγέλης Κοντοστάνος κέρδισε ταξίδι για Πάρο. Τη Δευτέρα 24/6 η Ιωάννα Γιγουρτάκη κέρδισε το ταξίδι για Σύρο. Νικητές της κλήρωσης της Παρασκευής 21/6 ήταν ο Λεωνίδας Αντωνιάδης, ο οποίος κέρδισε το ταξίδι για Τήνο και ο Νίκος Χαραλαμπίδης για Πάρο. Νικήτρια της κλήρωσης της Πέμπτης 20/6 ήταν η Γεωργία Σαρακίνη, η οποία κέρδισε ένα ταξίδι για τη Σαντορίνη. Οι νικητές της κλήρωσης της Τετάρτης 19/6 είναι η Δέσποινα Σπυροπούλου, που κέρδισε ταξίδι για Νάξο, ο Παύλος Καρέτσος, που κέρδισε το ταξίδι για Σύρο, ο Οδυσσέας Κάτσικας για Κω και ο Βασίλης Ξυνάς για Τήνο. Την Πέμπτη 13/06 πρώτος νικητής ήταν ο Ξενοφών Καραγκούνης, που θα ταξιδέψει στη Ρόδο.

 

Share
 

24Media Network

"Είσαι για Άγιαξ και καλύτερος του Μπλιντ"

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει πώς ο Φαν Σιπ "έπεισε" τον Σταφυλίδη να παίξει στόπερ, μετά την αντίδραση του Γιαννούλη να αγωνιστεί αμυντικός χαφ και το ντόμινο σε τρεις θέσεις.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO