Ακούστε live την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Μάκη Παπασημακόπουλο στον Legend 88,6

Από σήμερα 4 Νοεμβρίου ξεκινάει η πρώτη εκπομπή του Μάκη Παπασημακόπουλου και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον Legend 88,6.
SHARES

Από σήμερα 4 Νοεμβρίου ξεκινάει η πρώτη εκπομπή του Μάκη Παπασημακόπουλου και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον Legend 88,6.

Ο Μάκης φτάνει πρώτος γιατί συνήθως έρχεται σερί. Η Πηνελόπη όχι γιατί είναι (σχεδόν) κανονικός άνθρωπος με (σχεδόν) κανονικές ώρες λειτουργίας. Κάθε μέρα απο τις 07.00 μέχρι τις 10.00 προσπαθούν να λύσουν τα μυστήρια της ζωής, συγκρίνουν παστίτσα και καφέδες και αντιγράφουν ο ένας από το τετράδιο του άλλου.  Συντονιστείτε για να ακούσετε live το πιο δυνατό ροκ ραδιοφωνικό δίδυμο.

Το πρόγραμμα του Legend 88,6:

07:00-10:00 Μάκης Παπασημακόπουλος - Πηνελόπη Αναστασοπούλου

10:00-13:00 Μουσική

13:00- 16:00 Νάσος Κοντοπάνος

16:00- 19:00 Γιάννης Κουλουκάκος

19:00 - 22:00 Γιώργος Ζερβός 

Legend 88,6, η μουσική που ακούς.

Share
 

24Media Network

Ντεμπούτο Πιτίνο με Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναμονή της εποχής του Ρικ Πιτίνο, με τον Αμερικανό τεχνικό να φτάνει στην χώρα μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την Μπασκόνια.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού νιώθει προδομένος

Οι αντιδράσεις είναι πολλές γιατί ο Σωκράτης Κόκκαλης "χτύπησε" εκεί που ζητούσε να μην… αγγίζουν. Η διαφορά στη δήλωση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η πιθανότητα "εμφυλίου". Γράφει ο Διονύσης Βερβελές.

 

Photos

Η αληθινή τραγωδία του Aberfan σε 10 φωτογραφίες

Η 3η σεζόν της σειράς καλύπτει την κατολίσθηση μιας χωματερής ανθρακωρυχείου το 1966, στο χωριό Aberfan της Ουαλίας. Στις φωτογραφίες, οι ανθρακωρύχοι σκάβουν για να βρουν τα παιδιά τους στα συντρίμμια του σχολείου. Τα θύματα ήταν 144, εκ των οποίων 116 ήταν παιδιά. Λέγεται ότι Βασίλισσα Ελισάβετ μετανιώνει την απόφασή της να επισκεφθεί την περιοχή 8 μέρες μετά αντί απευθείας, περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο στη ζωή της ως ηγεμόνας.

POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO