PUBLI

Οι κλασικές φιγούρες του απόλυτου καλοκαιρινού party

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς καλοκαιρινούς και τι καλύτερο από ένα party. Με τους συνήθεις ύποπτους να τριγυρνούν σε αυτό.

Μικρά και μεγάλα παιδιά μετρούν το καλοκαίρι σε μπάνια και παγωτά. Εμείς αν δεν σε πειράζει το μετράμε σε καλοκαιρινά party. Γιατί δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος να φτιάξεις το καλοκαίρι σου από το να σημειώσεις στο ημερολόγιό σου τα καλύτερα καλοκαιρινά party και να τα ακολουθήσει ευλαβικά. Ξεκινώντας πολύ σύντομα, όπως θα μάθεις παρακάτω.

Εδώ στο Oneman, τους επόμενους τρεις μήνες θα σου πούμε πολλά πράγματα για τα καλοκαιρινά party. Από τους κανόνες τους και τις μουσικές τους, στις ενδυματολογικές προτιμήσεις και τα ποτά που συντελούν όχι ένα απλό καλοκαιρινό party αλλά το ιδανικό. Κι αυτό γιατί αποφασίσαμε φέτος να αφεθούμε σε κάποιον που ξέρει το καλοκαίρι και τα party καλύτερα από τον καθέναν. Το αγαπημένο ρούμι Bacardi.

Ξεκινώντας από αυτό το τριήμερο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στη Μύκονο , το Bacardi μας δίνει μία τρομερή γεύση για το καλοκαίρι του 2017 με το πρώτο party της σειράς των Bacardi RUMIX – Summer Series. Μουσική, χορός, beach bars, clubs και φυσικά τα αυθεντικά Bacardi cocktails, σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού παντού στον κόσμο. Αυτά περιμένουν τον κόσμο που θα επισκεφθεί τη Μύκονο το τριήμερο που ακολουθεί.

Σε κάθε σταθμό του Bacardi RUMIX – Summer Series, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις στο ρυθμό του Bacardi Rum μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα ξεχειλίζει από έντονο beat, όμορφα πρόσωπα, καλή διάθεση και πολλές εκπλήξεις. Αυτό το τριήμερο, Παρασκευή το βράδυ θα ανέβουν οι ρυθμοί στο Semeli the bar, στη Χώρα. Σάββατο το μεσημέρι το Bacardi RUMIX σε περιμένει στο Super Paradise μαζί με τους PLAYMEN. Και την Κυριακή το μεσημέρι ο ρυθμός θα ανέβει στο Kalua στην Παράγκα κλείνοντας έτσι ένα μοναδικό τριήμερο!

Τι θα πιεις βρήκαμε, τι θα χορέψεις μάλλον κατάλαβες, καιρός να μάθεις ποιοι θα είναι δίπλα σου αφού έχουμε φροντίσει να σου πούμε ποιες είναι οι κλασικές αγαπημένες ανδρικές φιγούρες σε ένα καλοκαιρινό party.

Ο σφίχτης της παραλίας

Τόσους μήνες το έχτιζε το σώμα, να μην το δείξει ο άνθρωπος; Κι όταν λέμε να το δείξει, εννοούμε φυσικά να σταθεί στη μέση του party φουλ λαδωμένος και να κομπάζει σαν το παγώνι για την ομορφιά του. Ομολογώ ότι ο κύριος λόγος που δεν τον συμπαθώ τον συγκεκριμένο είναι γιατί έχει καλύτερο σώμα από εμάς τους υπόλοιπους. Κατά τα άλλα, σπάνια προκαλεί.

Αυτός που το έσκασε από το spring break

Το λεγόμενο party animal που έχει φέρει μαζί του νεροπίστολα και γυαλιά ηλίου για όλους, προτείνει να γίνει wet t-shirt contest και δεν καταδέχεται να τελειώσει το party αν δεν ξημερώσει. Είναι εκείνος που θα κρατήσει το party ζωντανό τις δύσκολες στιγμές αλλά πού και πού γίνεται κουραστικός.

Εκείνος που ξέρει από Mojito

Μπορεί την ίδια στιγμή να είναι ο αγαπημένος του bartender αλλά και ο χειρότερός του. Γιατί στην αρχή θα εκτιμήσει το να του φτιάξουν ένα δροσερό Mojito με Bacardi rum αλλά αφού νιώσει οικειότητα θα αρχίσει να μιλά στους ανθρώπους πίσω από το bar για τη δική του παραλλαγή με καυκαλήθρες αντί για δυόσμο και το πώς κάνεις αυτός muddle.

Ο νοσταλγός του Venue

Τον καταλαβαίνω λίγο αυτόν τον τύπο. Κι εμένα μου λείπουν οι μουσικάρες μιας άλλης, λίγο πιο house εποχής. Αλλά ο νοσταλγός αυτός κυκλοφορεί από party σε party και περιμένει τη στιγμή που θα μπει λίγη house για να δώσει τα ρέστα του στο dancefloor ή την άμμο, να τραγουδήσει με την ψυχή του και να αναπολήσει τις παλιές καλές στιγμές. Αυτή βέβαια είναι η καλή του κατάσταση γιατί όταν αρχίσει να παίζει κάποια μουσική που δεν του αρέσει, είναι ο πλέον αφόρητος της παραλίας.

Εσύ

Που ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ανήκεις σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες και έχεις βρεθεί στο party για να περάσεις καλά με την παρέα σου και να δώσεις στο καλοκαίρι σου αυτή τη διάθεση που του αξίζει. Αν μείνεις πιστός στο Bacardi RUMIX – Summer Series είναι βέβαιο ότι θα βγεις κερδισμένος και θα περάσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, χορό και ρούμι.

Μην ξεχάσεις να μπεις στη σελίδα του Bacardi στο Facebook για να είσαι συντονισμένος με όλα τα RUMIX του καλοκαιριού. Το Oneman θα σε ενημερώνει πριν και μετά από κάθε party για όσα έχεις να ζήσεις σε αυτά.

Stay tuned…