ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ένα-ένα παιδιά! O Ronaldinho θα παίξει σε ταινία με το Βουνό και θα λέγεται Ronaldo

H ταινία θα λέγεται Kickboxer: Retaliation, τη σκηνοθετεί ο δικός μας, Dimitri Logothetis και πρόκειται ήδη για τη σπουδαιότερη είδηση του 2016.

Είναι σαν τις φορές που σου έχει συμβεί κάτι φανταστικό και κοιτάς τον διπλανό σου και εύχεσαι, παρακαλάς να μην κοιμάσαι, να είσαι ξύπνιος και να ζεις αυτό που ζεις. Μια τέτοια φορά είναι η είδηση για την ταινία που γυρίζεται αυτές τις εβδομάδες και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ronaldinho Gaucho.

Δεν είναι μια ταινία για ποδόσφαιρο. Δεν μας αφορά μια ταινία για το ποδόσφαιρο με τον Ronaldinho, ειδικά όταν διαβάζουμε το σενάριο του Kickboxer: Retaliation στο οποίο θα συμμετέχει ο 36χρονος Βραζιλιάνος ηθοποιός ποδοσφαιριστής.

Η ταινία επικεντρώνεται στον ήρωα που παίζει ο Alain Moussi, ο οποίος επιστρέφει στην Ταϊλάνδη για μια μονομαχία ζωής ή θανάτου απέναντι στον μαχητή Mongkut, τον οποίο υποδύεται Gregor Clegane, το Βουνό του Game of Thrones.

(Ααααυτός).

Ο ρόλος του Ronaldinho είναι κομβικός. Ο άντρας που θα υποδυθεί λέγεται Ronaldo (γιατί όχι;) και είναι ένας φυλακισμένος γκουρού των πολεμικών τεχνών που βοηθά τον Moussi να ξεσκουριάσει τις δολοφονικές του κλωτσιές.

Μισό λεπτό. Διανοείσαι τι πρόκειται να δούμε; Καταλαβαίνεις; Είσαι έτοιμος για Ronaldinho στο ένα πόδι να μοιράζει κοφτές κλωτσιές στον αέρα;

Το Retaliation είναι το δεύτερο μέρος της Kickboxer τριλογίας. Στο πρώτο μέρος, το Kickboxer: Vengeance, πρωταγωνιστούν ο Jean-Claude Van Damme, ο Dave Bautista και ο Alain Moussi.

Ο Ronaldinho έρχεται στο Retaliation για να εκτοξεύσει την εμπορικότητα της τριλογίας, όπως παραδέχτηκε και ο παραγωγός της, Rob Hickman. “Εκτός από χαρισματικός, ο Ronaldinho φέρνει μαζί του και 66 εκατομμύρια followers στα social media”. Ο ένας στους δέκα να δει την ταινία, θα μιλάμε ήδη για σουξέ μεγατόνων.