ΤΖΟΓΟΣ

Το μυαλό σου στην ουσία

Στο πόκερ δεν έχει κάνε αυτό ή κάνε εκείνο. Η ουσία είναι να παρατηρείς τα betting patterns των αντιπάλων και να πράττεις αναλόγως!

Μαθαίνοντας Texas Hold’em δυσκολεύτηκα πολύ να κατανοήσω γιατί κάποια πράγματα είναι «σωστό» να τα κάνεις και κάποια άλλα όχι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέω στον φίλο που με μάθαινε υπομονετικά εκείνη την εποχή, «μα, πως μπορείς να σχεδιάζεις την δράση σου στην παρτίδα, με υποθέσεις για το τι θα κάνει ο αντίπαλος.

Διαβάστε περισσότερα

Οι χειρότερες σκηνές πόκερ στο σινεμά

Τρεις ταινίες και μια σειρά που διεκδικούν επάξια τα χρυσά βατόμουρα του πόκερ!

Aρκετές φορές, οι δημιουργοί μιας ταινίας, προσπαθούν να σκηνοθετήσουν δραματικές κορυφώσεις και εντυπωσιακές σκηνές που σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό.

Διαβάστε περισσότερα

Εσύ τι παίζεις;

Cash games ή τουρνουά; Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το poker, αλλά μένει ένα ερώτημα: Ποια μορφή του παιχνιδιού σου ταιριάζει καλύτερα;

Βρες τι σου αρέσει , ώστε να αρχίσεις να δουλεύεις πάνω στις ικανότητες αυτές, που θα σε βοηθήσουν περισσότερο με το παιχνίδι που επέλεξες.

Διαβάστε περισσότερα

Μέτρα τα outs για να γλιτώσεις τα ouch...

Για να μπορείς να κάνεις τη σωστή επένδυση στο πόκερ πρέπει να ξέρεις τις πιθανότητες συγκεκριμένων σεναρίων. Ετσι μόνο κερδίζεις!

Για να υπολογίσεις  τις πιθανότητές σου σε συγκεκριμένες  καταστάσεις στο Texas Hold’em, εκεί όπου χρειάζεσαι να ανοίξουν κάποια φύλλα για να κερδίσεις, πρέπει αρχικά να μετρήσεις πόσα είναι τα φύλλα που θα ήθελες να ανοίξουν στη συνέχεια για να σου δώσουν τον συνδυασμό που «κυνηγάς» να φτιάξεις. Μετράς δηλαδή τα outs.

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι πρέπει να ξέρεις πριν πας για πόκερ στο καζίνο

Το παιχνίδι με πραγματικά φύλλα, μάρκες και άλλους παίκτες μπροστά σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε αρκετά προβλήματα που δεν έχεις σκεφτεί.

Ακόμη κι αν έχεις αρκετή εμπειρία, από το online πόκερ, καλύτερα να προετοιμαστείς για αυτά που θα αντιμετωπίσεις όταν δεν θα μπορείς να πεις all in με δύο κλικ.

Διαβάστε περισσότερα

Πόκερ ενάντια στο ένστικτο

Με την εμπειρία και τη μελέτη, θα καταφέρεις να μικραίνεις το εύρος φύλλων που μπορεί να κρατάει ο αντίπαλός σου και θα κάνεις όλο και πιο σωστές εκτιμήσεις και άρα, λιγότερα λάθη.

Οι καλοί παίκτες είναι αυτοί που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα. Για να κερδίσω χρήματα πρέπει να κερδίσω παρτίδες. Δεν μπορώ να κερδίσω παρτίδες αν πηγαίνω πάσο. Άρα, για να είμαι καλός παίκτης πόκερ, θα πρέπει να παίζω σε πολλές παρτίδες και να μην πηγαίνω εύκολα πάσο.

Διαβάστε περισσότερα

5 Αλήθειες του πόκερ

Ότι πρέπει να γνωρίζεις, για να μη μείνεις για πάντα ψάρι και χαμένος

Όλοι οι άνδρες είναι  οι καλύτεροι οδηγοί, οι καλύτεροι  εραστές και τελευταία, έγιναν και  οι καλύτεροι παίκτες πόκερ. Ο  συνδυασμός ενός απλού, στην εκμάθηση, παιχνιδιού, με τον τζόγο και τα μυθικά κέρδη των μεγάλων τουρνουά, έχει κάνει το πόκερ, ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO