FITNESS

Γιατί ο Mountain του GoT αποφάσισε να γίνει vegan

Ο Hafþór Júlíus Björnsson δέχθηκε να δοκιμάσει μια διατροφή χωρίς κρέας και υπάρχει εξήγηση.

Είναι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους πάνω στον πλανήτη Γη. Στην cheat day του καταναλώνει μέχρι και 17.000 θερμίδες. Ο λόγος για τον Hafþór Júlíus Björnsson, γνωστό και ως Mountain του Game of Thrones, ο οποίος σε μια πρόσφατη δήλωσή του έκανε πολύ κόσμο να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Μετά από μια πρόκληση που δέχθηκε από τον bodybuilder Kai Green, αποφάσισε να δοκιμάσει έστω για μια εβδομάδα μια vegan δίαιτα και ό,τι γίνει. “Είμαι πάντα πρόθυμος να δέχομαι προτάσεις. Ειδικά όταν πρόκειται από θρύλους όπως εσύ”, συμπλήρωσε στο μήνυμά του στο instagram ο Hafþór Júlíus Björnsson.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόταση έπεσε στο τραπέζι μετά από μια φωτογραφία που ο ανέβασε ο Mountain στο Instagram τρώγοντας μια μεγάλη ποσότητα κρέατος. Εκεί βρήκε πάτημα ο Green και του είπε πως “κοίτα τους γορίλες. Τρώνε μόνο φυτά και έχουν τέτοιο όγκο. Χωρίς πλάκα, μια τέτοια διατροφή θα βοηθούσε έναν δυνατό άνθρωπο περισσότερο από έναν bodybuilder σαν εμένα”.

Φαίνεται πως ο Mountain πείστηκε από τα λόγια του Green κι έτσι θα αρχίσει να βγάζει από το μενού του το κρέας. Έστω για λίγες μέρες. Μένει να δούμε πού θα καταφέρει να βρει όλες αυτές τις θερμίδες που απαιτεί ο οργανισμός του.