Πού πονάει περισσότερο το piercing

Σε ποια σημεία στο σώμα μας αντέχεται και πού δεν αντέχεται σχεδόν καθόλου ο πόνος;
SHARES

Η πρώτη σκέψη όσων έχουν στο μυαλό τους να κάνουν κάποιο piercing είναι 'πόσο θα πονέσει'. Και είναι απόλυτα λογικό, αφού μιλάμε για ένα τρύπημα ουσιαστικά στο σώμα μας. Ο φόβος αυτού του πόνου έχει κάνει αρκετούς να το ξανασκεφτούν ή να το αναβάλουν επ’ αόριστον. Σύμφωνα με τον επαγγελματία και Celebirty Piercer, Brian Keith Thompson, ο οποίος μίλησε στο Refinery 29, ο πόνος είναι σχετικός και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Όλα τα piercings πονάνε, τουλάχιστον λίγο, μιας και μιλάμε για ένα τρύπημα ουσιαστικά στο δέρμα μας. Ωστόσο, άλλα σημεία κρύβουν έναν κάπως μεγαλύτερο κι άλλα μικρότερο πόνο.

Όπως δήλωσε ο Thompson "ο πόνος δεν είναι μόνο σωματικός, αλλά και πνευματικός. Έχει να κάνει και με το πόσο ένα άτομο φοβάται να κάνει ένα piercing. Εκεί ίσως πονέσει λίγο περισσότερο". Κάθε piercing επίσης θα έχει λίγο αίμα και ένα μικρό πρήξιμο για μερικές ώρες. Πρέπει να ακούσεις σωστά τις οδηγίες του ειδικού, καθώς μια μόλυνση αμέσως μετά το piercing ίσως να πονέσει πολύ περισσότερο από το τσίμπημα του ενός δευτερολέπτου που θα νιώσεις.

Σύμφωνα με το Authority Tattoo, λοιπόν, υπάρχουν σημεία που πονάνε ελάχιστα στο σώμα μας όταν πρόκειται να τα 'τρυπήσουμε'. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι λοβοί των αυτιών, τα χείλη (κι όμως), ο αφαλός και η μύτη.

Αντίθετα, αν πρέπει τώρα να μιλήσουμε για τα σημεία στο σώμα που πονάει περισσότερο το piercing, τότε σε αυτά θα πρέπει να συμπεριλάβουμε σίγουρα τον λαβύρινθο που βρίσκεται μέσα στο αυτί μας, οι ρόγες του στήθους μας, αλλά και τα γεννητικά όργανα που κάποιοι επιλέγουν να κάνουν κάνουν piercing.

Ωραία τα piercings, αλλά γνωρίζεις τα πέντε σημεία στο ανθρώπινο σώμα που πονάει περισσότερο το τατουάζ; Κι αυτά εδώ στα έχουμε.

 

(Κεντρική φωτογραφία: Shutterstock)

Share
 

24Media Network

Be Like Kobe

Ο ήλιος που δεν τον έκαψε, ο GOAT μιας οικογένειας και ο Νο1 σκόρερ του NBA. Ο Μάνος Μίχαλος γράφει για τον Bryant, τον άνθρωπο που ήθελε να γίνει Mike, αλλά έγινε Kobe.

 

Σινεμά

Oscars 2020: Μέλη της Ακαδημίας αποκαλύπτουν γιατί αποκλείστηκε ο Sandler, η Lopez και άλλοι

Ψηφοφόροι της Ακαδημίας μοιράζονται ανώνυμα τους λόγους που δεν προτάθηκαν για Oscar μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO