FITNESS

Πως να βελτιώσετε δυναμικά το σχήμα του προσώπου σας

Ένα πρόσωπο με σωστές αναλογίες και καλοσχηματισμένο περίγραμμα είναι γοητευτικό και ελκυστικό για λόγους που συχνά μοιάζουν απροσδιόριστοι.

Στην εποχή μας ωστόσο, τα χαρακτηριστικά αυτά όχι μόνο προσδιορίζονται από τις διεθνείς τάσεις της ομορφιάς, αλλά μετατρέπονται και σε συγκεκριμένα αιτήματα από την πλευρά των ανθρώπων που επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. «Η σωστή προβολή του πηγουνιού, εναρμονισμένη με το υπόλοιπο πρόσωπο, και το έντονο περίγραμμα της κάτω γνάθου που κάνει το πρόσωπο να ξεχωρίζει από το λαιμό, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του είναι κάτι που πλέον επιθυμούν πολλοί ασθενείς» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Δρ Μάρκος Χατζηπιέρας, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι σήμερα αυτό μπορούσε να γίνει μόνο με επίπονες επεμβάσεις και ενθέματα προσώπου.

Μια νέα τάση στην ομορφιά

Στις μέρες μας όμως υπάρχουν ενέσιμα filler προσώπου που μπορούν να επιτύχουν τον έντονο σχηματισμό της κάτω γνάθου, ο οποίος απορρέει δυναμισμό και αναδεικνύει το περίγραμμα του προσώπου. Μάλιστα, αυτή η καινούργια τάση στις ενέσιμες θεραπείες, που βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, λέγεται Texas Jowline. Η τάση ξεκίνησε από την Αμερική και τα πρότυπα του Hollywood. Ποιος άντρας δεν θα ήθελε το δυναμικό γεμάτο προφίλ του Brad Pitt και το έντονο, καλοσχηματισμένο περίγραμμα της Angelina Jolie;

Επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα

Ευτυχώς, χάρη στο Juvéderm® VOLUX ο καθένας μπορεί να αποκτήσει τώρα αυτό που επιθυμεί γρήγορα και ανώδυνα. Το νέο gel της τεχνολογίας Vycross από τη σειρά Juvéderm® , του πρώτου brand παγκοσμίως στα filler προσώπου με υαλουρονικό οξύ, διαθέτει μοναδικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Δρ. Μάρκο Χατζηπιέρα: «Διαθέτει μεγάλη ελαστικότητα και συνοχή, με αποτέλεσμα να μπορεί να διατηρεί το σχήμα του ακριβώς όπως ένα ένθεμα, παρότι χορηγείται σε ενέσιμη μορφή. Έτσι, μπορεί να δώσει όγκο και μεγάλη προβολή με εξαιρετική ακρίβεια στα σημεία της κάτω γνάθου (contouring), προσδίδοντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα».

 

Ο Δρ Μάρκος Χατζηπιέρας εξηγεί όσα θα θέλαμε να ξέρουμε σχετικά με τη θεραπεία με Juvéderm® VOLUX

Το Juvéderm® VOLUX είναι σχεδιασμένο να ενισχύει και να αποκαθιστά τον όγκο στο πηγούνι και στην περιοχή της κάτω γνάθου, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα για 18-24 μήνες.

Η εφαρμογή της ενέσιμης θεραπείας γίνεται σε επιλεγμένα σημεία: στο πηγούνι όπου δίνει προβολή και σχήμα, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί το προγούλι, κατά μήκος της κάτω γνάθου και κάτω από τις γωνίες του στόματος όπου δίνει έμφαση στην καλοσχηματισμένη γραμμή που διαχωρίζει το λαιμό από το πρόσωπο και ταυτόχρονα διορθώνει τη μικρή πτώση στις παρειές (μάγουλα) και τέλος στις πίσω γωνίες της κάτω γνάθου τελειοποιώντας το σχήμα του πηγουνιού και κάνοντάς το να ξεχωρίζει δυναμικά από το λαιμό.

Η σωστή προβολή στο πηγούνι – εναρμονισμένη με το υπόλοιπο πρόσωπο – και το έντονο περίγραμμα της κάτω γνάθου, που κάνει το πρόσωπο να ξεχωρίζει από το λαιμό, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του, αποτελεί το λεγόμενο beautification treatment, κάτι που πλέον επιθυμούν πολλοί ασθενείς και το Juvéderm® VOLUX προσφέρει ανώδυνα, γρήγορα και απόλυτα φυσικά.

Επειδή το προϊόν ενσωματώνεται στον ιστό κάτω από το δέρμα, το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό, όχι μόνο όσον αφορά την εμφάνιση, αλλά και όσον αφορά την αίσθηση μετά τη θεραπεία. 

Η θεραπεία διαρκεί λιγότερο από μισή ώρα και δεν είναι επώδυνη. Όπως όλα τα προϊόντα της Juvéderm® έτσι και αυτό περιέχει λιδοκαΐνη, ένα τοπικό αναισθητικό που ελαχιστοποιεί την όποια ενόχληση κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Το 95% των θεραπευόμενων δηλώνουν ευχαριστημένοι από την εικόνα του πηγουνιού τους μετά τη χρήση του Juvéderm® VOLUX.

Την ασφάλεια του προϊόντος εγγυάται μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες της Αμερικής, η Allergan.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan

Dr. Μάρκος Χατζηπιέρας – HATZIPIERAS PLASTIC SURGERY- ATHENS, Μουσών 1 (Λ. Κηφισίας & Κατεχάκη), Αθήνα – Ψυχικό, 11524 , Τ: 2106437196

http://www.hatzipieras.com/dr–markos