Ο Dwayne Johnson κάποτε δεν ήθελε ούτε να ακούει το 'The Rock'

Πώς νιώθει πλέον ο δημοφιλής ηθοποιός για το ψευδώνυμό του;
SHARES

Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τη στιγμή που ο Dwayne Johnson έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, ενώ κατάφερε να γίνει κι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς ολόκληρου του Hollywood.

Πολλοί τον αποκαλούν μέχρι σήμερα 'The Rock', κρατώντας το ψευδώνυμο που τον ακολουθούσε το διάστημα που αγωνιζόταν στο ρινγκ. Ο ίδιος ο ηθοποιός σχολίασε το θέμα με αφορμή τη νέα του ταινία 'Jumanji: The Next Level'. "Όταν κατάλαβα ότι τελικά θέλω να ακολουθήσω πραγματική καριέρα ηθοποιού στο Hollywood δεν ήθελα ούτε να ακούω το 'The Rock'. Δεν ήθελα ο κόσμος να με συνδέει με τον παλαιστή. Το μόνο που ζητούσα ήταν να με αποκαλούν όλοι με το κανονικό μου όνομα, Dwayne Johnson, αλλά φαίνεται πως βιάστηκα και δεν είχα υπομονή τότε".

Μπορεί να μην ήθελε να αποστασιοποιηθεί από το παλιό του επάγγελμα, αλλά όταν όλοι τον φώναζαν Rock, τον έκαναν να νιώθει άβολα. "Ήμουν περήφανος για όλα αυτά που είχα καταφέρει. Είναι ένα cool ψευδώνυμο. Κατάλαβα μετά από αρκετό καιρό πως δεν υπάρχουν κανόνες στο πώς θα σε αποκαλεί ο κόσμος. Απέτυχα τότε. Όμως σήμερα μπορώ να κοιμηθώ καλύτερα. Είτε με αποκαλείς Dwayne Johnson, είτε The Rock, δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα", ήταν η ετημηγορία του.

Ίσως το Dwayne 'The Rock' Johnson καλύπτει καλύτερα όλες τις περιπτώσεις. Το μόνο πάντως που δεν πρέπει να κάνεις είναι να τον φωνάξεις όταν λιώνει στο γυμναστήριο. Εκεί δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει.

 

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)

Share
 

24Media Network

Be Like Kobe

Ο ήλιος που δεν τον έκαψε, ο GOAT μιας οικογένειας και ο Νο1 σκόρερ του NBA. Ο Μάνος Μίχαλος γράφει για τον Bryant, τον άνθρωπο που ήθελε να γίνει Mike, αλλά έγινε Kobe.

 

Σινεμά

Oscars 2020: Μέλη της Ακαδημίας αποκαλύπτουν γιατί αποκλείστηκε ο Sandler, η Lopez και άλλοι

Ψηφοφόροι της Ακαδημίας μοιράζονται ανώνυμα τους λόγους που δεν προτάθηκαν για Oscar μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO