AP Images
FITNESS

Το ‘Βουνό’ του Game of Thrones σηκώνει τη γυναίκα του αντί για βάρη

Οι μπάρες είναι ντεμοντέ για τον Hafþór Júlíus Björnsson που ταυτόχρονα 'χτυπάει' κι ένα τατουάζ.

Προφανώς και θυμάσαι το ‘Βουνό‘ από το Game of Thrones. Ή μήπως χρειάζεται να σου φέρουμε στο μυαλό τη στιγμή που έλιωσε το κεφάλι του Oberyn Martell για να καταλάβεις για ποιον λέμε; Όχι, όχι, ας την αφήσουμε καλύτερα στην άκρη αυτή τη σκηνή.

Για όποιον δεν έχει δει Game of Thrones, πάντως, μιλάμε για τον Ισλανδό Hafþór Júlíus Björnsson, τον άνθρωπο που έχει ανακηρυχθεί ως ο δυνατότερος άνδρας στην Ευρώπη για το 2014, το 2015, το 2017, το 2018 και το 2019.

Ο ύψους 2.06 μ. Ισλανδός ηθοποιός , μάλιστα, καταφέρνει συχνά να γίνεται viral εξαιτίας των πρωτότυπων ασκήσεων που κάνει και τις οποίες ανεβάζει στο προφίλ του στο Instagram, όπου τον ακολουθούν περισσότερα από 2μιση εκατομμύρια άτομα. Τι κάνει σε αυτές τις ασκήσεις; Αντί για αλτήρες ή μπάρες, χρησιμοποιεί τη γυναίκα του για άρσεις, ή και κάποιες φορές, περισσότερες γυναίκες.

 

Η 29χρονη Kelsey Henson είναι μόλις 1.58 μ. ύψος και ζυγίζει 51 κιλά και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύει καθόλου τον άνδρα της να τη σηκώνει στον αέρα. Κάποιες φορές το κάνει, ενώ παράλληλα ασχολείται με κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα σε ένα από τα πιο πρόσφατα videos που ανέβασε.

 

Την ώρα που είχε ‘χτυπούσε’ τατουάζ, αποφάσισε να κάνει και λίγη γυμναστική. Να του έλεγε όχι η Kelsey;

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)