ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Ρωτήσαμε δύο τροχονόμους γιατί έχει πάντα κίνηση

Εκφράσαμε σε δύο εκπροσώπους της Τροχαίας τις απορίες που σίγουρα έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Ψέματα δεν θα πω. Τα αισθήματά μου για τους τροχονόμους τα έχω παραδεχτεί. Όχι φυσικά για τους ίδιους τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά για το αποτέλεσμα της εργασίας τους. Δεν έχω χειρότερο απ’ το να είμαι κολλημένος σε μποτιλιάρισμα και να βλέπω ότι τροχονόμος ρυθμίζει την κίνηση και παρ’ όλα αυτά δεν κινείται τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα

Εξομολογήσεις ενός επαγγελματία εξολοθρευτή κατσαρίδων

Ο Θανάσης Μητσέας μάς εξήγησε, μεταξύ άλλων, γιατί είναι μύθος πως οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής.

Το 2000 οι 'Papa Roach' κυκλοφόρησαν το 'Infest'. Αν και μεγάλος φαν της ελληνικής λαϊκής σκηνής, κάτω από συνθήκες που δεν μπορώ να θυμηθώ, έπεσα πάνω στο 'Last Resort', τον κράχτη του συγκεκριμένου άλμπουμ και κόλλησα (16 ήμουν ε!). Αποφάσισα, λοιπόν, να κατέβω στα Metropolis της Πανεπιστημίου για να αγοράσω το cd.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η εταιρεία παράγει 700 τόνους ευτυχία το χρόνο

Μιλήσαμε με τον επικεφαλής των παγωτών Kayak, για το χθες, το σήμερα και το αύριο της εταιρείας.

Ελάχιστα πράγματα μπορούν να προκαλέσουν τόσα πολλά αυθόρμητα χαμόγελα και τόσους χαρούμενους συνειρμούς, όσους το παγωτό. Αν τα φαγητά ήταν οικογένεια, το παγωτό θα ήταν ο κουλ θείος, εκείνος που κάνει όλα τα χατίρια των παιδιών, λέει συνεχώς αστεία, βγαίνει μαζί τους έξω και άπαντες τον αγαπάνε. Κανονικά, δίπλα στο λήμμα ευτυχία στα λεξικά, θα έπρεπε να υπάρχει μια φωτογραφία παγωτού και ως μονάδα μέτρησής της να καθιερωνόταν η ετήσια κατανάλωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Έλληνας που έφτιαξε την πιο επιτυχημένη start-up της Κίνας

Ο 38χρονος Γιώργος Παπαχρήστος ξέρει τι χρειάζεσαι για να διεισδύσεις στην πιο μεγάλη αγορά του πλανήτη.

Εάν κάποιος επιχειρήσει να φτιάξει μία δεκάδα από ελληνικές start-ups που έχουν κάτι ξεχωριστό να πουν, σίγουρα θα κρατήσει μια θέση στη λίστα του για την Toorbee των αδελφών Γιώργου και Νίκου Παπαχρήστου.

Διαβάστε περισσότερα

Εξομολογήσεις μιας μασέζ

Πώς είναι να ασκείς ένα από τα πιο παρεξηγημένα επαγγέλματα εκεί έξω.

Υπάρχουν τα ζόρικα επαγγέλματα, υπάρχουν τα απολύτως βαρετά, υπάρχουν τα εύκολα και ευχάριστα (αλήθεια, υπάρχουν) και υπάρχουν και τα παρεξηγημένα.

Διαβάστε περισσότερα

Εξομολογήσεις ενός Έλληνα ναυαγοσώστη

Πώς είναι να φοράς το μαγιό σου, να πηγαίνεις για δουλειά και να ξέρεις ότι έχεις περίπου 20'' για να σώσεις μια ζωή.

Ελάχιστα επαγγέλματα είναι πιο υποτιμημένα στη χώρα μας από αυτό του ναυαγοσώστη. Μπορεί να φταίει το Baywatch ή η ελλιπέστατη κουλτούρα που έχουμε στα θέματα της ασφάλειας στη θάλασσα, αλλά οι περισσότεροι από μας ακούμε 'ναυαγοσώστης' και το μυαλό μας πάει στην Πάμελα και στον Μιτς Μπιουκάναν.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσα λεφτά φέρνουν την ευτυχία

Έχουμε στα χέρια μας το ποσό που πρέπει να έχεις στην τράπεζα για να μη σε απασχολεί τίποτα.

Τα χρήματα μπορούν να εξαγοράσουν την ηρεμία. Να σε απαλλάξουν από πολλές έγνοιες. Πόσα χρήματα, όμως, είναι αρκετά για να απαλλαγείς απ' όλες τις έγνοιες για όλη σου τη ζωή;

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO