Υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών προκαλούν νέους πτυχιούχους να πάρουν τις θέσεις τους

Είσαι νέος έως 29 ετών, πτυχιούχος, που γνωρίζεις τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα και έχεις μικρή ή καθόλου προϋπηρεσία;
SHARES

Κορυφαία στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, όπως η Τράπεζα Πειραιώς, η AVIS και η Microsoft σε προκαλούν να πάρεις τη θέση τους!

Φυσικά δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις ως εκεί. Αλλά κυρίως μια καλή επαγγελματική αρχή.

 

Κάτι που προσφέρει το πρόγραμμα Project Future της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο συνδυάζει τη γνώση με τη δυνατότητα να βρει κάποιος νέος μια θέση στην αγορά εργασίας, για να κάνει τα πρώτα του βήματα και να πιστέψει περισσότερο στα όνειρά και τις δυνατότητές του.

 

Η πρόκληση δεν είναι τίποτα άλλο από μια πρωτοποριακή ενέργεια της Τράπεζας Πειραιώς που στόχο έχει να τραβήξει το ενδιαφέρον των νέων και να τους προτρέψει με ένα «διαφορετικό» τρόπο, να δηλώσουν συμμετοχή στο Project Future έως τις 24/10.

Share
 

24Media Network

"Μου ζήτησαν άδεια να σκοτώσουν τον Τσιλαβέρτ"

Ο Φαουστίνο Ασπρίγια έκανε αποκάλυψη-σοκ στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για τον ίδιο πως πριν από 22 χρόνια τον είχε πλησιάσει ένας έμπορος ναρκωτικώς και του ζήτησε την άδεια για να σκοτώσει τον θρυλικό γκολκίπερ της εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO