LIFE

Βρήκαμε τον σύμμαχό σου για το παρκάρισμα στο αεροδρόμιο

Σε αυτό το αεροπορικό ταξίδι, η επιχείρηση παρκάρισμα στέφθηκε με επιτυχία. Χάρη σε ένα μαγικό app που λέγεται ParkAround.

Κάθε φορά που ένας άνθρωπος ή μία υπηρεσία βοηθά να γίνει η ζωή μας λίγο ευκολότερη, μερικά κοάλα συνεχίζουν αμέριμνα το μπάνιο τους σε μια λίμνη στην Αυστραλία και ο ουρανός γίνεται πιο γαλανός. Τις σέβομαι αυτές τις προσπάθειες, τις επικροτώ και σε αυτό το site νιώθουμε χρέος μας να γράφουμε για αυτές. Το ParkAround είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις πού θα παρκάρεις το αυτοκίνητό σου. Γενικά στην πόλη. Απλά εγώ σήμερα θα σας μιλήσω για το παρκάρισμα στο αεροδρόμιο. Γιατί ήταν πάντα ένας μικρός μπελάς.

Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές βρίσκομαι στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το δεύτερο επαγγελματικό ταξίδι της εβδομάδας. Το πρώτο έγινε με προορισμό την Σαντορίνη παρέα με την Άννα-Μαρία Βέλλη (όπως θα δεις και στις φωτογραφίες) και τη φωτογράφο μας Σύλβια Σαχίνη και το σημερινό είναι με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Και είναι πραγματικά η πρώτη φορά σε αυτά τα δύο ταξίδια που νιώθω ότι βρήκα τον ιδανικό τρόπο για να αφήσω το αυτοκίνητό μου όσο θα μείνω εκτός Αθηνών.

 

Ξέρω, ξέρω, δεν είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλο τον κόσμο τόσο συχνά. Αλλά είναι πραγματικά πάρα πολλοί εκείνοι που πρέπει να αφήσουν το αυτοκίνητό τους σε κάποιο parking κοντά στο αεροδρόμιο ή και μέσα σε αυτό και τις περισσότερες φορές πρέπει να το κάνουν βιαστικά. Με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να είναι φανερά ριγμένοι. Σε εξυπηρέτηση και τιμή την οποία πλήρωσαν για την παραμονή του αυτοκινήτου τους σε κάποιο χώρο του αεροδρομίου.

Ποια είναι η ανάγκη για τον κάθε έναν από εμάς που ταξιδεύει; Θες να αφήσεις το αυτοκίνητό σου α) σε ένα ασφαλές περιβάλλον, β) κάπου οικονομικά, γ) κάπου που θα σε εξυπηρετήσουν με γρήγορη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Και απαντώντας σε αυτές τις ανάγκες, το ParkAround κάνει κάτι πάρα πολύ καλά. Σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το ιδανικό parking για εσένα, στην καλύτερη τιμή.

Μπαίνοντας στο ParkAround από τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή ή κατεβάζοντας το app του ParkAround στο smartphone σου (για iOS συσκευές, για Android συσκευές), θα μπορείς πολύ εύκολα να κλείσεις parking είτε για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είτε για το λιμάνι του Πειραιά είτε ακόμα για την περιοχή της πόλης στην οποία θες απλά να παρκάρεις, πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή με τις εκπτώσεις που προσφέρει το ParkAround σε κάθε περίπτωση. Η υπηρεσία κρατά κάποια απαραίτητα στοιχεία για να μπορείς εύκολα και γρήγορα να την ξαναχρησιμοποιήσεις χωρίς καθυστερήσεις.

 

Κι επειδή είμαστε πάρα πολύ ωραίοι τύποι, σου δίνουμε τη δυνατότητα να παρκάρεις στο αεροδρόμιο με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση από την κανονική, απλά χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό “ONEMAN” στην κράτησή σου.

Για το αεροδρόμιο, πιο συγκεκριμένα, η λίστα των parking από την οποία θα επιλέξεις αφού βάλεις τις ημερομηνίες στις οποίες ταξιδεύεις, είναι σίγουρα μεγάλη. Και σε αυτήν ακριβώς τη λίστα θα έχεις εσύ τον έλεγχο για το αυτοκίνητό σου. Θα δεις ποιο parking είναι πιο οικονομικό, ποιο σου προσφέρει κάτι παραπάνω από τη φύλαξη του αυτοκινήτου σου (κάποια προσφέρουν και δωρεάν πλύσιμο), ποια είναι η έκπτωση στην τιμή που σου προσφέρει αποκλειστικά το ParkAround και φυσικά ποιο έχουν τιμήσει άλλοι χρήστες με τα δικά τους σχόλια και τις βαθμολογίες. Γιατί πάντα ο καλύτερος κριτής μιας υπηρεσίας, είναι ο κόσμος που την χρησιμοποιεί. Εγώ δηλαδή, που χρειάστηκα σύνολο 4 λεπτά για να κλείσω parking.

 

Αφού κλείσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πας στο parking που επέλεξες. Σε κάθε περίπτωση, στα συνεργαζόμενα με το ParkAround parking, θα σε υποδεχθούν γιατί τους έχεις δηλώσει την ώρα στην οποία θα φτάσεις στο parking και θα μεταφέρουν με ασφάλεια τα πράγματά σου από το δικό σου αυτοκίνητο σε εκείνο το βανάκι που θα σε μεταφέρει στο αεροδρόμιο.

 

Όταν θα παραδώσεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου, μπορείς να το κάνεις με λιγότερη επισημότητα απ’ ό,τι το κάναμε εμείς για τις ανάγκες της φωτογραφίας.

 

Στην συνέχεια, το βανάκι θα σε μεταφέρει με ασφάλεια και ταχύτητα στο αεροδρόμιο. Θα σε ρωτήσουν με ποια εταιρεία πετάς ώστε να σε αφήσουν στην κατάλληλη πύλη εισόδου στο αεροδρόμιο και ύστερα θα σε βοηθήσουν ώστε να πάρεις τα πράγματά σου και να εισέλθεις στο αεροδρόμιο.

 

Με την επιστροφή σου, αρκεί μόνο μία κλήση αφού πάρεις τις βαλίτσες για να έρθουν να σε παραλάβουν και πάλι από το αεροδρόμιο και να βρεθείς σε λίγα μόλις λεπτά στο αυτοκίνητό σου.

Το χειρότερο πράγμα σε ένα ταξίδι, μικρό ή μεγάλο, επαγγελματικό ή προσωπικό, είναι να έχεις καταστάσεις που σε αγχώνουν και κλέβουν από την ομορφιά του ταξιδιού. Υπηρεσίες σαν αυτές του ParkAround είναι ειδικά σχεδιασμένες για να κάνουν τη ζωή σου εύκολη και να σου προσφέρουν την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στην καλύτερη δυνατή τιμή. Κι αν έχεις παρκάρει μόνος σου στο αεροδρόμιο παλαιότερα, θα γνωρίζεις πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να γυρίσεις από τα ταξίδι σου και να μην έχεις να πληρώσεις μία περιουσία απλά για να πάρεις πίσω το αυτοκίνητό σου.

Η χρήσιμη πληροφορία της ημέρας είναι ότι το ParkAround είναι ένα από τα πιο εύχρηστα app τα οποία έχω χρησιμοποιήσει. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας είναι ότι η διαδρομή για το αεροδρόμιο έγινε υπό τους ήχους του Jump Around των House of Pain διασκευασμένο σε ParkAround. Παιδιά είμαστε, ταξίδι πηγαίναμε, να μην τραγουδήσουμε λίγο;