AP Photo/Jae C. Hong, File
KOBE

Αγαπημένε μας Kobe, αντίο

Ένας αποχαιρετισμός στον μύθο που μας άφησε νωρίς.

Αγαπημένε μας Kobe, από την πρώτη στιγμή που σε είδαμε στα παρκέ, με το νούμερο 8 στη φανέλα και την πλαστικότητα στις κινήσεις, ένα πράγμα ξέραμε για τα καλά: Ότι σε είχαμε ερωτευτεί. Ήσουν κάτι διαφορετικό. Έδωσες τα πάντα στο αγαπημένο σου μπάσκετ, το μυαλό, το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή. Έδωσες την καρδιά σου, πάλεψες για κάθε χαμένη μπάλα και το μπάσκετ στο επέστρεψε και με το παραπάνω.

Έπαιξες με ιδρώτα, έπαιξες με πόνο, έζησες όλα σου τα όνειρα και έκανες όλους εμάς να καταλάβουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τα δικά μας. Υπήρξες σπουδαίος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, υπήρξες πρότυπο και παράδειγμα για όλους μας. Στάθηκες με γενναιότητα μέσα στο γήπεδο και συνέχισες να είσαι κορυφαίος και έξω από αυτό.

Δεν ήμασταν έτοιμοι για να μας αφήσεις. Έδωσες ό,τι είχες αλλά για εμάς δεν ήταν αρκετό. Η καρδιά σου μπορούσε να αντέξει κάθε σφυροκόπημα, αλλά οι καρδιές όλου του πλανήτη δεν μπορούν να αντέξουν αυτό το χτύπημα.

Ξέρουμε όλοι, πώς για εμάς θα είσαι για πάντα ο Kobe Bryant, ένας από τους κορυφαίους που πάτησαν σε αυτό το χώμα και ήμασταν τυχεροί που τον ζήσαμε. Εσύ και η αγαπημένη σου Ginni θα συνεχίσετε να βλέπετε την μπασκέτα και να προπονείστε μαζί για πάντα.

Η μπάλα στα χέρια σου. 5,4,3,2,1…

Θα σε αγαπάμε για πάντα,

Όλος ο πλανήτης.