ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτές είναι οι 10 πιο χίπστερ ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο

Ένα απολαυστικό βίντεο του Football Daily μετράει από το 10 ως το 1 στην πιο διασκεδαστική (αλλά με επιχειρήματα) ποδοσφαιρική λίστα που είδες εδώ και καιρό.

Η ομάδα στο νούμερο 10 μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στη Superliga της Δανίας. Η ομάδα στο νούμερο 9 είναι η τελευταία ομάδα που θα περίμενες να δεις σε μια τέτοια λίστα. Ένα σκαλί πιο κάτω, η ομάδα με την οποία έχεις συνδυάσει τον Μάουρο Μπρεσάν.

Στο νούμερο 7, η ομάδα που είδε τον Βαζέχα να σκοράρει στο 87ο λεπτό τον Απρίλιο του 1996 και να παγώνει την έδρα της. Στο 6 η Ρεάλ Οβιέδο για λόγους που θα μάθεις στο βίντεο, ενώ στο 5 η St. Pauli.

Μια θέση πριν το βάθρο μια ομάδα της Primera Division που παλεύει για να μην υποβιβαστεί, ενώ από τη θέση 3 μέχρι την κορυφή δεν θα δώσουμε κανένα στοιχείο.

Μια εύλογη απορία που θα προκύψει είναι τι σημαίνει χίπστερ, αλλά αυτή είναι μια κουβέντα που δεν έχει σαφή απάντηση εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, άρα εικάζω ότι δεν θα καταλήξουμε στην iso ετυμηγορία σήμερα. (Σίγουρα, ένα βασικό σύμπτωμα του χίπστερ είναι ότι δεν παραδέχεται πως είναι χίπστερ).

Ετοιμάσου για 6,5 λεπτά γεμάτα άκρατο χιπστερισμό και μπάλα. Football Daily, σου χρωστάμε ένα.