ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η νέα εποχή στο ποδόσφαιρο θέλει το παπούτσι που της αξίζει

Ζοζέ Σα και Μαντί Καμαρά έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη μιας νέας εποχής στο ποδόσφαιρο. Και σε αυτήν έχουν θέση μόνο συγκεκριμένοι παίκτες.

Αν γυρίσεις τον χρόνο λίγο πίσω και θυμηθείς τα πρώτα ματς που είδες, τον καιρό που ξεκίνησες να παρακολουθείς μπάλα και κάνεις τη σύγκριση με το σήμερα, θα καταλάβεις πόσο πολύ έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο. Οι κανονισμοί, τα γήπεδα, οι παίκτες αλλά και το στιλ παιχνιδιού τους. Για την ακρίβεια, ελάχιστα πράγματα έχουν μείνει ίδια.

Ένα από αυτά τα ελάχιστα είναι τα παπούτσια της adidas. Ανανεώνονται, προσαρμόζονται στις σύγχρονες ανάγκες του ποδοσφαίρου, αλλά αποτελούσαν, αποτελούν και θα εξακολουθούν να αποτελούν εγγύηση για έναν ποδοσφαιριστή και σχεδιάζονται για να ανταποκρίνονται σε κάθε νέα εποχή που έρχεται. Σαν αυτή που “εγκαινίασαν” την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Zakcret Sports στον Πειραιά, οι Ζοζέ Σα και Μαντί Καμαρά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδωσαν το “παρών” στο event που διοργάνωσε η adidas σε συνεργασία με τα Zakcrets sports και είχε ως στόχο αφενός να παρουσιάσει τη νέα καμπάνια της adidas με μότο “No fakers, creators only”, καθώς και τα εμβληματικά μοντέλα του Exhibit pack και αφετέρου να χαρίσεις στους φίλους των ερυθρολεύκων μια μοναδική εμπειρία.

Και αυτό έγινε. Ο κόσμος που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο κατάστημα στον Πειραιά είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ποδόσφαιρο σε όλες του τις εκφάνσεις. Από ένα video game μέχρι έναν αγώνα στο ξύλινο ποδοσφαιράκι και το “κερασάκι στην τούρτα”, τη συνάντηση με τους δύο αστέρες του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Αυτό που έβλεπες παντού μπαίνοντας στο Zakcret Sports στον Πειραιά ήταν το μότο “No fakers, creators only”. Αυτό είναι που εκφράζει τη νέα εποχή στο ποδόσφαιρο. Σε αυτή την εποχή, θέση έχουν μόνο όλοι εκείνοι οι παίκτες που με το ταλέντο τους και τη φαντασία τους δημιουργούν, βάζουν τη δική τους, ξεχωριστή πινελιά στον αγωνιστικό χώρο και μεταμορφώνουν το ποδόσφαιρο σε κάτι περισσότερο από ένα απλό άθλημα: σε μια μορφή τέχνης.

Σε αυτή την κατηγορία παικτών απευθύνεται και το Exhibit pack της adidas, που αποτελείται από τέσσερα εμβληματικά μοντέλα: Το Predator, το Copa, το X18 και το Nemeziz. Τέσσερα παπούτσια που με διαφορετικά χαρακτηριστικά το καθένα έχουν πάει το ποδόσφαιρο σε άλλο επίπεδο.

Επειδή το κομμάτι της τεχνολογίας έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι, τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια έχουν έναν σκοπό. Να πάνε τους παίκτες σε άλλο επίπεδο, ώστε να μείνουν μόνο οι “δημιουργοί”. Τα μοντέλα του Exhibit pack το καταφέρνουν με τα εντυπωσιακά χρώματά τους, τις τεχνολογίες τους που προσφέρουν ισορροπία, απόλυτη σταθερότητα, ελαφριά αίσθηση και αλλαγή κατεύθυνσης με μεγάλη ταχύτητα. Όχι μόνο με αυτά, αλλά και με αυτά.

Ζοζέ Σα και Μαντί Καμαρά πήραν στα χέρια τους τα παπούτσια της adidas, τα επεξεργάστηκαν και στη συνέχεια έκαναν αυτό που αγαπούν περισσότερο: έβαλαν την μπάλα κάτω και έλαβαν μέρος στο τεστ δεξιοτήτων μαζί με τους φίλους του Ολυμπιακού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Zakcret Sports Πειραιά και της adidas. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή του event.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα αυτόγραφα, αφού οι μικροί φίλοι που βρέθηκαν στο κατάστημα δεν γινόταν να φύγουν χωρίς ένα αναμνηστικό από τη συνάντησή τους με τους δικούς τους ερυθρόλευκους ήρωες.

Το μόνο που έβλεπες ήταν χαμόγελα. Παιδικά χαμόγελα, ενθουσιασμός και χαρούμενοι μπαμπάδες και μαμάδες που συνέβαλαν για να κάνουν ένα από τα όνειρα των παιδιών τους πραγματικότητα. Αυτό ήταν και όλο το νόημα του event.

 

Ραντεβού στο επόμενο λοιπόν!

* Για να μην χάνεις events σαν κι αυτό ακολούθησε το Zakcret Sports σε facebook και στο Instagram.

Photo Credits: Νικόλας Κατσαρός