AP Photo/Francisco Seco
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποια είναι και τι κατάφερε η εισβολέας του τελικού του Champions League

Μερικά εκατομμύρια followers παραπάνω, για μια μόνο μπούκα στο γήπεδο.

Ήταν λίγο πριν το 20′ του χθεσινού αγώνα, όταν μια κάπως ασυνήθιστη είκονα βρέθηκε μπροστά στα μάτια των εκατομμυρίων τηλεθεατών του μεγάλου τελικού του Champions League. Ένα άτομο τρέχει ως 23ος ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο την ώρα που το κυνηγάνε άλλα 5-6 άτομα της ασφάλειας. “Μα καλά, πλάκα μας κάνεις; Ασυνήθιστο είναι αυτό;”, θα μου πείτε.

Πράγματι, δεν είναι ασυνήθιστη η εισβολή ενός φιλάθλου. Ασυνήθιστο είναι όμως ο εισβολέας να είναι μια ξανθιά γυναίκα που φοράει μόνο ένα κορμάκι που έχει μια στάμπα με κάτι εκ πρώτης όψεως ακατανόητο.

Πρόκειται για Ρωσίδα Kinsey Wolanski, σύντροφο του επίσης Ρώσου prankster Vitaly Zdorovetskiy, ο οποίος είναι ο δημιουργός του ρωσικού σάιτ πορνό ‘Vitaly’ (ένα κανάλι με άγριες φάρσες σεξουαλικής συχνά φύσεως), γνωστού για την μπούκα του στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 αλλά και στους τελικούς του NBA. Μα πόσο ταιριάζουν! Εξάλλου, πρόκειται για το πράγμα που ούτως ή άλλως αναγραφόταν στο μαγιό της Kinsey, η οποία συμμετέχει σε πολλά από τα βίντεο του καναλιού.

 

H εισβολή της Kinsey είχε προφανώς ως στόχο και τη δωρεάν διαφήμιση του ‘Vitaly’ αλλά και του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πράγμα που πέτυχε δεδομένου ότι ξεκίνησε από γύρω στις 250.000 followers στο Insta και τη στιγμή που μιλάμε έχει φτάσει τους 2 εκατομμύρια με ανοδικές τάσεις. Πάντως, για την ίδια, ο λόγος ήταν πολύ λιγότερο πεζός, καθώς τονίζει ότι μπήκε στο γήπεδο γιατί: “η ζωή είναι για να τη ζούμε, να κάνουμε τρελά πράγματα τα οποία μετά θα θυμόμαστε για πάντα”. Σωστό αν μη τι άλλο.

 

Το guerrilla marketing απέδωσε καρπούς και το ζευγάρι είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να βγάλει πολλά χρήματα μετά από αυτή τη στιγμή τρέλας. Είναι προφανώς ότι στη νέα εποχή, για να γίνεις διάσημος, πρέπει απλώς να κάνεις το μίνιμουμ: βάζεις ένα μαγιό, τρέχεις και όπου σε βγάλει.

 

 

UPDATE: Το Instagram τελικά κατέβασε το προφίλ της Kinsey δείχνοντας κατά κάποιο τρόπο, ποιος είναι ακόμα το αφεντικό.

 

(Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Francisco Seco)