Αυτός ο τύπος κάνει θέατρο καλύτερα από όλους τους ποδοσφαιριστές

Ένα Όσκαρ για τον κύριο και γρήγορα.
SHARES

Από τον Γιαννακόπουλο μέχρι τον Καραγκούνη και από τον Σουάρες μέχρι τον Μπουσκέτς υπάρχει μία μεγάλη γκάμα ποδοσφαιριστών που μας έχει συνηθίσει στο να κάνει θεατρικές βουτιές μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει ένα σφύριγμα από τον διαιτητή. Το παρακάτω video πάει ένα βήμα πιο πέρα την έννοια 'θέατρο' στο ποδόσφαιρο, αφού πρωταγωνιστής δεν είναι κάποιος παίκτης, αλλά ένας φίλαθλος.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Corinthians και της Universidad de Chile, ένας φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας, άργησε να δώσει την μπάλα σ' ένα παίκτη των αντιπάλων, όταν αυτή είχε βγει πλάγιο, μ' αποτέλεσμα ο εκνευρισμένος ποδοσφαιριστής να τον σπρώξει ελαφρά. Και κάπου εκεί ξεκινά η μαγεία. Ο φίλαθλος, αφού το σκέφτεται για 2-3 δευτερόλεπτα αποφασίζει πως καλό θα ήταν να δείξει πως πόνεσε από το σπρώξιμο, οπότε αρχίζει να πέφτει σφίγγοντας την καρδιά του λες και έχει πάθει ανακοπή.

(Στο repeat)

Με αφορμή το παραπάνω video θυμηθήκαμε κιι ένα παλιότερο περιστατικό όπου παίκτης είχε χτυπήσει οπαδό. Μόνο που σ' εκείνη την περίπτωση ο οπαδός δεν έκανε καθόλου θέατρο. Θυμηθείτε τι είχε κάνει ο Αζάρ σ' ένα ballboy σε ματς της Τσέλσι με την Σουόνσι.

 

Share
 

24Media Network

Ποια ήταν η καλύτερη φανέλα της Α1 των '90s;

Από την κατακόκκινη σαν Lacta εμφάνιση του Ολυμπιακού, στις αλήτικες, street εμφανίσεις του Σπόρτιγκ και στην πολύχρωμη ψυχεδέλεια των εμφανίσεων του Περιστερίου και του Πανιωνίου. Αυτά είναι τα μπασκετικά μας '90s, μέσα από τις εμφανίσεις των ομάδων.

Η κατάρα της Μίλαν

Το τέλος του Φιλίπο Ιντζάγκι στην Μίλαν ήταν συνάμα και η αρχή μία κατάρας που έφτασε ήδη τα επτά χρόνια και στοιχειώνει τους κληρονόμους της φανέλας με το Νο 9!

 
PROMO
Social Man