SEX

Γιατί η νέα γενιά γίνεται όλο και περισσότερο anxiousexual

Όταν είσαι τόσο στρεσαρισμένος που δεν σκέφτεσαι καν το σεξ, τότε ίσως υπάρχει ένα πιο βαθύ πρόβλημα.

Το σεξ συχνά κάνει το άγχος, τα προβλήματα και το στρες της καθημερινότητας να φύγουν μακριά. Το στρες επίσης, μπορεί να μεγαλώσει την ερωτική επιθυμία σε κάποιους. Από την άλλη, υπάρχει μια εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει πρόβλημα σε μερικά άτομα, να τα κάνει πιο μοναχικά, σε τέτοιο βαθμό που τα αναγκάζει να βγάλουν τελείως από το μυαλό τους το σεξ. Αυτή η κατάσταση, λοιπόν, που συναντάται όλο και πιο συχνά στις μέρες μας έχει πάρει το όνομα 'anxiousexuality'.

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο πλήγμα του Pornhub ήρθε από το PayPal

Η πλατφόρμα δεν θα υποστηρίζει πλέον πληρωμές στο δημοφιλές σάιτ.

Tην Τετάρτη το Pornhub ανακοίνωσε στο blog του ότι το PayPal σταμάτησε να υποστηρίζει τις πληρωμές στο Pornhub. Αυτό θα έχει άμεσες επιπτώσεις στις εργάτριες και στους εργάτες του σεξ, υποστηρίζει το Pornhub.

Διαβάστε περισσότερα

Το 15% των σύγχρονων χωρισμών οφείλεται στο series cheating. Στο ποιο;

Το σίγουρο είναι ότι ζούμε σε έναν νέο, θεότρελο κόσμο.

Απιστία, ψέμματα, ασυμφωνία χαρακτήρων, ρουτίνα, ένας νέος έρωτας. Όλοι αυτοί είναι πολύ συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν στον χωρισμό ενός ζευγαριού. Στην εποχή του binge watching όμως, που η παρακολούθηση μια σειράς μπορεί να αποτελέσει την βασική ασχολία μιας σχέσης, έρχεται να προστεθεί κι ένας νέος λόγος που μπορεί να φέρει το τέλος ενός έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ένα 'cheat pass' μπορεί να είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο

Μία sex expert σου δίνει την πιο πρωτότυπη λύση για το δώρο των φετινών γιορτών.

Τα Χριστούγεννα ίσως είναι η πιο πολυέξοδη εποχή του χρόνου για τους περισσότερους από εμάς. Περισσότερες βόλτες, ποτά, φαγητά, γλυκά, δώρα για οικογένεια, φίλους και φυσικά το πιο ιδιαίτερο δώρο για τη σύντροφό μας. Άσε που εκτός από το κόστος του τελευταίου, είναι αρκετά κουραστικό και το ψάξιμο που προηγείται.

Διαβάστε περισσότερα

Tatcalling: Το φλερτ που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις

Ρωτήσαμε τρεις γυναίκες με τατουάζ, αν έχουν βαρεθεί να τις προσεγγίζουν μιλώντας τους γι' αυτά.

Τα τατουάζ, ειδικά αν είναι μεγάλα και σε εμφανή σημεία στο σώμα κάποιου ανθρώπου, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τραβήξουν την προσοχή. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πώς δεν παρατήρησες ένα ωραίο μεγάλο σχέδιο στο χέρι μιας γυναίκας ή κάποιες λέξεις στο λαιμό της. Ίσα ίσα, που συχνά σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον η συγκεκριμένα κοπέλα. Ωστόσο, το να ζητάς από κάποια εντελώς άγνωστη στο δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί να σου δείξει το υπόλοιπο τατουάζ της ή να σου εξηγήσει τι συμβολίζει, σε μετατρέπει αυτόματα σε ένοχο για tatcalling.

Διαβάστε περισσότερα

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να σε ελέγχει πριν δεις πορνό

Οι προθέσεις είναι αγνές, αλλά κι ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τέτοιες.

Σίγουρα, η ευκολία πρόσβασης των παιδιών στην παρακολούθηση πορνό είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, το οποίο απαιτεί μέτρα για την επίλυσή του. Σε αυτό, δεν θα διαφωνήσουμε. Στο πώς μπορεί να λυθεί ωστόσο, θα διαφωνήσουμε. Τουλάχιστον σίγουρα με την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως τελικά το υπερβολικό σεξ κάνει κακό;

Η υπερσεξουαλικότητα είναι ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί αρκετούς εκεί έξω.

Το σεξ είναι μια φυσιολογική και ευχάριστη επιθυμία του ανθρώπινου οργανισμού. Για την ακρίβεια, η σεξουαλική χημεία αποτελεί τις περισσότερες φορές τη βάση για μια επιτυχημένη σχέση. Το να σκεφτόμαστε το σεξ με τη σύντροφό μας είναι καλό, αλλά το να σκεφτόμαστε συνεχώς και μόνο αυτό, ίσως εξελιχθεί σε πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO