SEX

6 στάσεις στο σεξ που μπορείς να κάνεις φορώντας τα ρούχα σου

Γιατί κάποιες φορές επιβάλλεται.

Θέλεις λίγη ποικιλία στη ζωή; Δεν έχεις χρόνο; Ή δεν έχεις χώρο; Κάποιες φορές το ρούχο μπαίνει ανάμεσά σας και εδώ μαζέψαμε τις all star αγαπημένες στάσεις μας για αυτές τις φορές.

Στο όρθιο

Ξεκινάμε από τα εύκολα, τα σίγουρα, την μητέρα των ενδεδυμένων στάσεων, το όρθιο. All time classic για τις τουαλέτες σε μαγαζιά και για απόμερα στενά, που τιμάς κυρίως στην εποχή της νιότης και των πρώτων συνευρέσεων. Δουλεύει επίσης και στο σπίτι, όταν στις αρχές το πάθος είναι τόσο έντονο, που δεν σε αφήνει να φτάσεις στο δωμάτιο. Πιστοί σου φίλοι σου σε αυτό το κάθετο ταξίδι είναι κάποιος τοίχος η κολώνα του σπιτιού (κυριολεκτικά), κάποιος σταθερός μπουφές ή σκρίνιο, η τραπεζαρία ακόμα και η πόρτα εισόδου του σπιτιού (ή της τουαλέτας, σίγουρα περισσότερο καθαρή από οποιοδήποτε τοίχο εκεί μέσα) ή κάποιο δέντρο αν βρίσκεσαι στη φύση. Γενικά θέλουμε κάτι σταθερό για να πιάνεται η κοπέλα σου. Ένα σταθερό τραπέζι είναι η καλύτερη λύση, γιατί μπορείτε να κάνετε εναλλαγές.

Γλυκό του κουταλιού

Εύκολο, σίγουρο και αγαπημένο ειδικά σε περιπτώσεις που μεσολαβεί πυτζαμάτος ύπνος και ξυπνήσετε με όρεξη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατεβάσετε λίγο το κάτω μέρος του ρούχου σας και οι δύο, και voila.

Στάση πεταλούδα

Η κοπέλα σου ξαπλώνει σε ένα τραπέζι ή ένα κρεβάτι και βάζει τα πόδια της στους ώμους σου. Εσύ τη την κρατάς από τη μέση και τους γλουτούς, έτσι ώστε να η μέση της να μην ακουμπάει στο τραπέζι (ή το κρεβάτι). Τα ρούχα στην δικιά σου περίπτωση είναι πάντα πιο εύκολα. Στη δική της μία φούστα διευκολύνει την κατάσταση. To κολάν επίσης. Το τζιν είναι μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά με λίγη προσπάθεια όλα γίνονται.

Στην καρέκλα ή την πολυθρόνα ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Εσύ κάθεσαι και η κοπέλα σου πρέπει απαραίτητα να φοράει φόρεμα ή φούστα. Όσο για το εσώρουχο υπάρχει ο εύκολος τρόπος της ολικής αφαίρεσης. Αν τραβήξεις το εσώρουχο στα πλάγια είναι σέξι, αλλά μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην ευχαρίστηση και των δυο σας. Εσένα να σε πετάει διαρκώς έξω και εκείνης να της καλύπτει την κλειτορίδα. Μια αποτελεσματική λύση είναι να το κρατάς τραβώντας το όσο γίνεται περισσότερο στα πλάγια καθόλη τη διάρκεια.

Doggy Style

Κλασικό και αγαπημένο και ιδιαίτερα εύκολο. Όπως το όρθιο και το κουταλάκι, το μόνο που χρειάζεται και από τις δύο πλευρές είναι ένα μικρό κατέβασμα του παντελονιού ή ένα μικρό ανέβασμα της φούστας.

Doggy στον καναπέ

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει ο καναπές “πλαϊνα” και να μην είναι από αυτούς τους new age καναπέδες, που δεν έχουν. H κοπέλα σου σκύβει ακουμπώντας την κοιλιά της στο “πλαϊνό” του καναπέ, το οποίο αγκαλιάζει και δεξιά αριστερά για κρατιεται. Εσύ πηγαίνεις από πίσω και η συνέχεια είναι γνωστή. Τώρα το αν θα κρατήσεις και τα δύο πόδια πάνω στον καναπέ ή θα πατήσεις το ένα στο πάτωμα εξαρτάται από το μέγεθος του καναπέ και την όρεξή σου.