© Julie Jacobson / ΑP
ΕΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

7 κλισέ από τον κόσμο του πορνό που θες να πιστέψεις

Από το fake taxi στο casting couch, αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες φαντασίωσεις της πορνογραφικής βιομηχανίας (που ποτέ όμως δε γίνονται πραγματικότητα).

Υπάρχουν δύο στάδια στη ζωή ενός άντρα. Το ένα αφορά εκείνη την τρυφερή ηλικία στην οποία ανακαλύπτεις τον ανδρισμό σου και μαζί όλη τη βιομηχανία του πορνό. Είναι ακριβώς αυτή η ηλικία που μπορείς να πιστέψεις τα πάντα για το sex. Όσα ψέμματα κι αν σου πουλήσει αυτή η βιομηχανία για τις γυναίκες, τις στάσεις, αυτά που αρέσουν στα κορίτσια και εκείνους που επιβιώνουν σεξουαλικά στη ζωή.

Και χτίζεις σιγά-σιγά ένα μυαλό που κάθε φορά που πάει σε νοσοκομείο ελπίζει να πετύχει καυτή νοσοκόμα και κάθε φορά που πάει στο σπίτι ενός φίλου του θεωρεί ότι θα πετύχει ημίγυμνη τη νέα σχέση του πατέρα του φίλου του. Ξέρεις, μια (κάπως διαστρεβλωμένη) ουτοπία.

Στο δεύτερο στάδιο αυτής της ζωής φτάνεις να αντιληφθείς πώς είναι το σεξ, έχεις τις δικές σου εμπειρίες και παράλληλα τις δικές σου απογοητεύσεις που αυτός ο κόσμος δεν είναι γεμάτος γυναίκες που ανά πάσα ώρα και στιγμή θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου

Όσο συνειδητοποιημένος και να είσαι όμως, υπάρχουν εκεί έξω κάποια σενάρια στο πορνό που θα ήθελες να πιστέψεις. Που βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πώς είναι πέρα για πέρα ψεύτικα αλλά καταφέρνουν πολλές φορές να σε ξεγελάσουν, καταφέρνουν να σε κάνουν να σκεφτείς «ε τους κερατάδες τι κατάφεραν».

Όσο και να ξέρεις ότι είναι ψέματα, για κάποιο λόγο θες να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου ότι (α) θα μπορούσε να σου συμβεί και εσένα και (β) κάποια στιγμή θα συμβεί σε εσένα.

Πάμε να δούμε μερικά από αυτά τα παραμύθια του πορνό που θες να πιστέψεις ότι είναι αληθινά.

Tonight’s girlfriend

Το στόρι: Κάποιος μισθώνει μία πόρνη πολυτελείας να έρθει στο δωμάτιο του. Εκείνη τον χαιρετά, τον ρωτά τι του αρέσει και ύστερα περνάει κάνα 5λεπτο στο μπάνιο αλλάζοντας ρούχα για χάρη του. Α, ναι: Κάθε φορά μετράει τα χρήματα επιδεικτικά στον καθρέφτη και παίρνει τηλέφωνο έναν κάποιον τύπο να του πει ότι είναι όλα οκ.

Το ψέμα: Πέρα από το ότι υπάρχει μια κάμερα που την ακολουθεί σε όλη τη διαδικασία; Ειδικά στο μπάνιο, είναι τόσο μα τόσο fake που σε πιάνουν τα γέλια.

Casting Couch

Το στόρι: Ένας τύπος σε ένα γραφείο κάνει casting σε νεαρά κορίτσια τα οποία θέλουν να γίνει πορνοστάρ ή μοντέλα. Αλλά μάντεψε τι! Δεν είναι πραγματικός παραγωγός όπως του λέει ότι είναι. Οι κοπέλες γδύνονται και εκείνος τους λέει τι πρέπει να κάνουν για να πετύχουν στη δουλειά αυτή.

Το ψέμα: Το όλο setup με τους fake agents. Τώρα υπάρχει και female agent που στρατολογεί άντρες και γυναίκες. Έχουμε πάει σε άλλα επίπεδα.

Massage

Το στόρι: Κάποιος πάει σε κέντρο μασάζ και αντί να μείνουν μόνο στο μασάζ, η κοπέλα προσφέρεται να παρέχει κι άλλες υπηρεσίες.

Το ψέμα: Είναι όλα τόσο τέλεια στημένα σε αυτό το κέντρο για μασάζ. Φουλ φωτισμός για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μοντέλα στη θέση της masseuse και, γενικά, τα πάντα δείχνουν έτοιμα να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Καμία σχέση με την πραγματικότητα δηλαδή (εκτός αν μιλάμε για οίκους ανοχής που έχουν το κέντρο μασάζ σαν βιτρίνα).

Money talks

Το στόρι: Ένα συνεργείο με μία καυτή πορνοστάρ και έναν τύπο πάνε σε διάφορα μέρη και μαγαζιά στην Αμερική και κουνώντας δολάρια μπροστά σε γυναίκες ή άντρες, τους πείθουν να γδυθούν στην κάμερα.

Το ψέμα: Σε όλα τα μαγαζιά έχουν ανοιχτές κάμερες και δεν τρέχει τίποτα, στα μπαρ οι σερβιτόρες αφήνουν τις δουλειές τους και πάνε μαζί τους μισή ώρα στην αποθήκη και πολλά άλλα γραφικά που μόνο στο πορνό συμβαίνουν.

Fake Taxi

Το στόρι: Οδηγός ταξί παίρνει κούρσα μία κοπέλα που τυχαίνει να είναι μοντέλο. Αυτή είτε δεν έχει λεφτά να πληρώσει, είτε απλά ο ταξιτζής την κάνει βόλτες τριγύρω μέχρι να χαθούν και την εκβιάσει με σκοπό το σεξ.

Το ψέμα: Οι διάλογοι είναι τόσο αστείοι. Βασικά είναι οι διάλογοι που σου αναπαράγουν κάτι τρομεροί και φοβεροί οδηγοί ταξί στην Ελλάδα. Το κοινό χειροκροτά όταν ο ταξιτζής ενημερώνει την εκάστοτε κοπέλα για την ύπαρξη κάμερας στο αυτοκίνητο. Γενικά, ακραίο ψέμα.

Public pickups

Το στόρι: Τύπος με κάμερα, κυρίως σε χώρες του Ανατολικού μπλοκ ή της Λατινικής Αμερικής, βγαίνει στο δρόμο και μοιράζοντας λεφτά σε ανυποψίαστες κοπέλες, κατορθώνει να τις κάνει να τον ακολουθήσουν στο δωμάτιό του, στο αμάξι του, στο σπίτι του, στην κόλαση.

Το ψέμα: Είναι τόσο παρόμοια αυτά που λένε. Και το πώς φτάνουν οι κοπέλες να πειστούν στη θέα των χρημάτων. Πώς ξεχνάνε όλες έτσι εύκολα αξίες, σχέσεις, κάμερες.

Best friend’s mom

Το στόρι: Κάποιος πάει νωρίτερα από το προκαθορισμένο στο σπίτι του κολλητού του και πετυχαίνει την αθεράπευτα sexy μάνα του φίλου του εκεί. (Επειδή μάλλον δεν τράβαγε πολύ αυτό γιατί το bro code επιβάλλει να μην κάνεις σεξ με τη μάνα του φίλου σου, η νέα παραλλαγή έχει μητριές – για να μη νιώθεις ότι δεν σέβεσαι τον φίλο σου).

Το ψέμα: Είναι τόσο κλασικό αυτό το σενάριο. Μα τόσο κλασικό. Είτε μιλάμε για μάνα, αδερφή, μητριά, γιαγιά, πες ό,τι θες. Είναι μία επαναλαμβανόμενη και τελείως κλισέ φαντασίωση στο πορνό που όμως δε συμβαίνει ποτέ και για κανέναν λόγο στην πραγματική ζωή.