SEX

Αν προτιμάς αυτή τη στάση στο σεξ, τότε είναι πιο εύκολο να τραυματιστείς

Τσέκαρε ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση, αλλά και ποιες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Ναι, OK, είναι τρομακτική και μόνο η ιδέα, συμφωνούμε, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι 100% αυτή που φαντάζεσαι. Ο ‘σεξουαλικός τραυματισμός’ είναι ένας όρος που δεν αφορά μόνο τα ‘χτυπήματα’ στο πέος, γι’ αυτό μην ανατριχιάζεις έτσι και άκου. Ως τραυματισμό στο σεξ εννοούμε και το να σε πιάσει η μέση σου ή να πέσεις και να χτυπήσεις ή να σε γρατσουνίσει η άλλη σαν να μην υπάρχει αύριο κτλ (αν και το να ‘στραμπουλήξεις’ το γεννητικά σου όργανα παραμένει μακράν ο χειρότερος εφιάλτης, συμφωνούμε).

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια έρευνα που έβγαλε στη δημοσιότητα το SuperdrugOnlineDoctor και η οποία βασίστηκε σε δείγμα 1,662 ανθρώπων, οι 1,023 απ’ αυτούς είχαν έστω και ένα ‘σεξουαλικό ατύχημα’ κάποια στιγμή στη ζωή τους. Καταλαβαίνουμε, δηλαδή, πόσο συνηθισμένοι είναι αυτοί τραυματισμοί-ταμπού, απ’ τη στιγμή που μιλάμε για το 62% των σεξουαλικά ενεργών ανθρώπων, οπότε λίγη προσοχή δεν βλάπτει.

Τσέκαρε τώρα και σε ποιες στάσεις είναι πιο εύκολο να την πατήσεις και έχε τον νου σου.

10. Handjob

2,8% των ανδρών τραυματίζεται τη στιγμή που προσπαθεί να τους ικανοποιήσει η σύντροφός τους ‘χειρονακτικά’. Η φάση είναι “αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια” λέμε.

9. Στοματικό Σεξ

Ξέρουμε τι σκέφτηκες με το που είδες αυτήν τη στάση: ότι δεν φταίνε οι άνδρες που έχουν τραυματιστεί έτσι, αλλά οι παρτενέρ τους που χρησιμοποιούν δοντάκι. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό απ’ το 3,6% των ανδρών που τραυματίζεται, συνήθως φταίει το ίδιο και η επιμονή του για πιο ‘άγριο’ στοματικό.

8. Πρωκτικό

Το 3,8% των ανδρών την πατάει σε αυτήν την στάση και ο λόγος συνήθως είναι ότι δεν χρησιμοποιούν αυτό το μαγικό προϊόν που αποκαλείται ‘λιπαντικό’. Ρε μη ξεχνιέστε.

7. 69 στα όρθια

Ντάξει, αυτή η στάση είναι φτιαγμένη για κασκαντέρ έτσι κι αλλιώς, οπότε το να τραυματιστείς όσο κρατάς ψηλά και ανάποδα την άλλη, ε δεν είναι και κάτι πολύ  απρόβλεπτο. Το 4% των ανδρών την πατάει έτσι. (Ηρεμήστε λίγο).

6. Reverse Cowgirl

Γενικά επικίνδυνη στάση, αν σκεφτείς ότι όχι μόνο το 5,9% επισκέπτεται το νοσοκομείο εξαιτίας της, αλλά ένας στους τέσσερις απ’ αυτούς καταλήγει με σπασμένο πέος. Άουτς.

5. Η στιγμή που αλλάζεις στάση

Στα πορνό φαίνεται πιο εύκολο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα, ίσως να οφείλεται και στο μοντάζ, κάνει θαύματα στις μέρες μας, ποιος ξέρει. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ το 6,3% των ανδρών τραυματίζεται ακριβώς εκείνη τη στιγμή που προσπαθεί να πάει απ’ τη μια στάση στην άλλη.

4. Cowgirl

Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις όταν αρχίσεις να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά; Να μιλήσεις. Ναι, τόσο απλό γιατί οι περισσότεροι που την πατάνε σε αυτή τη στάση, ντρέπονται να πουν στη σύντροφό τους, η οποία συνήθως έχει τον έλεγχο, ότι κάνει δεν κάνει καλά. Γενικά η έλλειψη επικοινωνίας είναι σοβαρό θέμα και στο σεξ, οπότε μην μπεις σε αυτό το 7,7% των ανδρών που τραυματίζεται έτσι, μίλα της και προσέξτε λίγο περισσότερο. Τόσο απλά.

3. Στα όρθια

Αυτή η στάση, θέλει προσοχή, γιατί όσο καλή ισορροπία και να έχεις, ο κίνδυνος να πέσετε είναι μεγάλος. Πάντα κάπου να ακουμπάτε παιδιά, δείτε τι έπαθε και το 8,1% που δεν πήρε τα μέτρα του.

2. Στα τέσσερα

Το 15,9% των ανδρών τραυματίζεται στην λαοφιλέστερη στάση, με το 35% απ’ αυτούς να ‘χτυπάνε’ στο πέος, το 29% στα πόδια και το 18% στη μέση. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε το ποσοστό αυτών που την πατάνε στη μέση, να ήταν μεγαλύτερο, αλλά ΟΚ, προχωράμε.

1. Ιεραποστολικό

Αλήθεια τώρα; Αυτή είναι η στάση κατά την οποία τραυματίζονται οι περισσότεροι άντρες; WTF??? Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα το 19,2% τραυματίζεται κάνοντας ό, τι πιο συνηθισμένο υπάρχει στο κρεβάτι, πράγμα που σημαίνει προσοχή και μόνο προσοχή, όσο σίγουροι κι αν νιώθετε, όσο έμπειροι και αν νομίζετε ότι είστε. Και καλή απόλαυση, βέβαια.