Αυτές τις προσδοκίες έχει μια γυναίκα για το μέγεθος του πέους σου

Μια νέα έρευνα όμως έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
SHARES

Μία απλή αναφορά στον όρο πέος μπορεί να πυροδοτήσει συζητήσεις που θα μείνουν ορθάνοιχτες και αναπάντητες για ολόκληρες μέρες, για ολόκληρους μήνες, ακόμη και για ολόκληρα χρόνια. Αυτή βέβαια που είναι πιο πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό αφορά ξανά το μέγεθος του πέους. Οι γυναίκες ζυγίζουν τις σεξουαλικές εμπειρίες, τις προσδοκίες αλλά και τις επιθυμίες τους και απαντούν στη βασική ερώτηση, στην ερώτηση κλειδί: "Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για το ανδρικό μόριο;"

Συνήθως αυτές οι έρευνες έχουν ως αντικείμενο μόνο τον ανδρικό πληθυσμό. Οι γυναίκες στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν. Μια νέα όμως επιστημονική μελέτη, την οποία επιμελήθηκαν δύο από τα πιο φημισμένα αμερικανικά πανεπιστήμια, έρχεται να τους δώσει τον λόγο.

Η κεντρική ιδέα είναι ότι οι γυναίκες θα ομολογήσουν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια γιατί δεν θα φουσκώσουν νούμερα και αριθμούς για να σβήσουν τις ανασφάλειές τους. Επιπλέον, η πρωτοποριακή αυτή έρευνα δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στο γυναικείο φύλο να αποκαλύψει τις ιδανικές διαστάσεις που πρέπει να έχει το ιδανικό πέος.

Για τις ανάγκες της έρευνας, κλήθηκαν να απαντήσουν 75 γυναίκες, μεταξύ 18 και 65 ετών. Η αποστολή τους ήταν απλή. Χρειάστηκε απλώς να επιλέξουν το αρεστό σε εκείνες πέος μεταξύ 33 διαφορετικών 3D μοντέλων, τα οποία για ευνόητους λόγους ήταν άοσμα και άκαμπτα.

Τα αποτέλεσματα έδειξαν ότι οι μέσες προσδοκίες των γυναικών για τον σύντροφό τους κυμαίνονται στα 16 εκατοστά μήκος και σε μία περίμετρο λίγο παραπάνω από τα 11. Όσον αφορά όμως το one night stand, τα νούμερα μεταβάλλονται και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Όχι πολύ, αλλά σε κάθε περίπτωση μεγαλώνουν. Προσδοκούν το μήκος του πέους να φτάνει τουλάχιστον τα 16,5 εκατοστά και την περιφέρειά του να πλησιάζει στα 13, αν όχι να τα ξεπερνά.

Οι μύχιες προσδοκίες τους είναι επιεικώς προβληματικές διότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Σύμφωνα με μία παγκοσμίων διαστάσεων έρευνα, στην οποία πήραν μέρος όχι ένας, όχι δύο, αλλά 15.000 άτομα, ένα average πέος εκτείνεται μέχρι τα 13 εκατοστά και η περιφέρειά του αγγίζει οριακά τα 11.

Με βάση την ίδια πάλι έρευνα, μόνο το 2,8% των ανδρών έχει ένα ασυνήθιστα μικρό πέος. Πάντως, το μεγαλύτερο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού, κινείται σε φυσιολογικά έως πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Οπότε, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Κεντρική φωτογραφία: AP IMAGES

Share
 

24Media Network

Το "ναι" του Ντάρκο για Ραντζέλοβιτς

Ο Ραντζέλοβιτς αποτελεί μια πανέξυπνη κίνηση του Ολυμπιακού. Φθηνότερος του Γκαρσία, ίσως και πολυτιμότερος. Πώς ανακαλύφθηκε και ποιον συμβουλεύτηκαν οι "ερυθρόλευκοι".

Περνάει και "εκτοξεύεται"

Η διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Champions League απογειώνει οικονομικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το Sport24.gr αναλύει πώς θα εισρεύσει πακτωλός χρημάτων στα ταμεία.

 
equalizer

Το δίδυμο του 'Pulp Fiction' χτυπά 4άδα

Η Tarantino Week συνεχίζεται στο Oneman, και κάθε μέρα θα επιλέγετε εσείς τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από τη φιλμογραφία του μεγάλου σκηνοθέτη.

POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO