Είναι πέντε λεπτά σεξ αρκετά; Και όμως!

Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση που θα ανακουφίσει χιλιάδες άντρες.
SHARES

Πόση ώρα διαρκεί αυτό το καλό σεξ τέλος πάντων, αναρωτιόταν πριν μερικούς μήνες η Αλεξάνδρα Σαμσά, σε ένα θέμα που δεν άφησε ασυγκίνητο αναγνωστικό κοινό. Στο ίδιο θέμα μάλιστα, η Αλεξάνδρα παρέθετε και στοιχεία: Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο New York Magazine το 2005, ο μέσος όρος διάρκειας μιας καλής συνουσίας φρέναρε στα μόλις 5,4 λεπτά!

Ο χρόνος μπορεί να μοιάζει απογοητευτικά λίγος, αλλά αφήνουμε την επιστήμη να μιλήσει και... να συμφωνήσει. Σύμφωνα με μελέτη Αμερικάνων και Καναδών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε το 2008, οτιδήποτε ανάμεσα σε τρία και επτά λεπτά σεξουαλικής επαφής θεωρείται αρκετό. Ναι μάλιστα, αρκετό.

Κρατώντας τις ισορροπίες και για να μην χαθούν οι ισορροπίες, η ίδια μελέτη διευκρινίζει ότι η επιθυμητή διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης κυμαίνεται από τα επτά μέχρι τα δεκατρία λεπτά. Αλλά ξαναλέμε, το 'από τρία μέχρι επτά' κρίνεται επαρκές.

Για την ιστορία, ένα λίγο αρχαίο στατιστικό εύρημα του 1948 από τον Alfred Kinsey σημείωνε ότι το 75% των Αμερικάνων εκσπερμάτιζε μέσα στα πρώτα δύο λεπτά σεξ. Οπότε, οι καιροί αλλάζουν, ο κόσμος προοδεύει, αλλά σιγά σιγά, όπως καταδεικνύει η έρευνα των Αμερικάνων και των Καναδών σεξολόγων.

Όπως και να 'χει, θα πρέπει να πάψουμε να συγχέουμε και να συνδέουμε την υπέρτατη απόλαυση του σεξ με χρόνους και χρονόμετρα και στατιστικές. Οπότε, ναι, και το τρίλεπτο, αν είναι ποιοτικό, θεωρείται μια χαρά. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

Share
 

24Media Network

Όλες οι απαντήσεις για VAR και Ελλάδα

Πότε θα χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίσει στο κράτος; Σε ποιες φάσεις δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί; Πόσο πιθανά είναι τα λάθη ακόμα και με VAR; Όλες οι απαντήσεις για τη νέα πραγματικότητα.

Η σέξι Οριάνα "άναψε φωτιές" στον Ντιμπάλα

Η Οριάνα Σαμπατίνι είναι από το περασμένο καλοκαίρι το νέο αμόρε του Πάουλο Ντιμπάλα και μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram φρόντισε να το θυμίσε σε όλους με ρομαντικό ποστάρισμα.

 
PROMO
Social Man