123rf.com
SEX

Γιατί ένα ‘cheat pass’ μπορεί να είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο

Μία sex expert σου δίνει την πιο πρωτότυπη λύση για το δώρο των φετινών γιορτών.

Τα Χριστούγεννα ίσως είναι η πιο πολυέξοδη εποχή του χρόνου για τους περισσότερους από εμάς. Περισσότερες βόλτες, ποτά, φαγητά, γλυκά, δώρα για οικογένεια, φίλους και φυσικά το πιο ιδιαίτερο δώρο για τη σύντροφό μας. Άσε που εκτός από το κόστος του τελευταίου, είναι αρκετά κουραστικό και το ψάξιμο που προηγείται.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα ήρθε να δώσει η διάσημη Αμερικανή sex expert και συγγραφέας, Wednesday Martin, η οποία συμβουλεύει όλο και περισσότερα ζευγάρια να κάνουν ένα άκρως πρωτότυπο δώρο ο ένας στον άλλο τα φετινά Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την Martin, δεν υπάρχει πιο ιδανικό δώρο για έναν άνδρα και μια γυναίκα σε σχέση από ένα αμοιβαίο cheat pass για μια ημέρα. Μια συμφωνία δηλαδή να κάνει ο καθένας τους σεξ για μία φορά με ένα άλλο άτομο, χωρίς τύψεις.

“Ξέρουμε ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι πλέον πολύ δύσκολες και για τις γυναίκες. Πολλοί experts συμφωνούν πως η μονογαμία αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση. Το πραγματικό δώρο που μπορείς να κάνεις στη σύντροφό σου είναι μια συζήτηση σχετικά με αυτό. Δεν είναι καλύτερο να την αφήσεις να πάει με κάποιον άλλο για μία φορά από το να πάρετε διαζύγιο;”, δήλωσε η Martin σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική ‘Telegraph’.

Όπως εξήγησε η sex expert, υπάρχουν έρευνες που δείχνουν πως στα ζευγάρια που είναι παντρεμένα περισσότερα από επτά χρόνια, η ερωτική έλξη μειώνεται αισθητά σε σχέση με το πώς ήταν στα πρώτα τους τρία χρόνια. “Είναι εύκολο να πούμε πως οι γυναίκες δεν σκέφτονται τόσο πολύ το σεξ, όπως οι άντρες, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα”, κατέληξε.

Παράλληλα, έφερε στο προσκήνιο και μια έρευνα του YouGov, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως 1 στους 3 Βρεατνούς (33%) έχουν απατήσει τη σύζυγό τους. Ένας από τους κυριότερους λόγους που τους οδήγησε στην απιστία ήταν πως ένιωσαν κολακευμένοι που τους προσέγγισε ένα άλλο πρόσωπο., ενώ αρκετά ψηλά βρίσκονται και η συναισθηματική αδιαφορία από το άλλο τους μισό, ενώ και η κακή σεξουαλική ζωή στη σχέση τους.

Μήπως τελικά το ‘δώρο’ που προτείνει η sex expert δεν είναι και τόσο παράλογο τελικά;

 

(Κεντρική φωτογραφία: 123rf.com)