SEX

Ο αυνανισμός μπορεί να σε κάνει manager, σύμφωνα με τους ειδικούς

Τελικά κάτι κάναμε σωστά τόσο καιρό.

Αν θέλεις να έχεις μια λαμπρή σταδιοδρομία στον εργασιακό τομέα, τότε θα πρέπει να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, σύμφωνα με μια νέα έρευνα. Την έρευνα έτρεξε η Univia και σε αυτήν πήραν μέρος 1012 άτομα, τα οποία ρωτήθηκαν για τη συχνότητα αυνανισμού τους, αλλά και τη δουλειά τους.

Τα αποτελέσματα, λοιπόν, έδειξαν πως όσοι αυνανίζονταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα είχαν καλύτερες θέσεις εργασίας, αλλά και καλύτερους μισθούς.

Η Univia εξήγησε σχετικά πως “όσοι αυνανίζονταν συχνά, είχαν περισσότερες πιθανότητες να βρουν δουλειά, να κρατήσουν καλές θέσεις και να διεκδικήσουν υψηλότερες μισθούς”.

Στη συνέχεια της έρευνας φαίνεται πως όσοι δεν αυνανίζονταν συχνά είχαν κατά μέσο όρο ένα μισθό που έφτανε τα 44.000 δολάρια το χρόνο, ενώ αντίθετα όσοι το έκαναν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα είχαν κατά μισθό κατά μέσο όρο 47.000 δολαρίων.  Επίσης, οι δεύτεροι είχαν 8% περισσότερες πιθανότητες να ζητήσουν αύξηση και να την πάρουν.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα ασφαλής εξήγηση, οι ερευνητές επισημαίνουν πως ο αυνανισμός συνδέεται με την αυτοπεποίθηση.

Όπως εξήγησαν, “ο αυνανισμός μπορεί να συνδέεται με την αυτοπεποίθηση, αλλά και το θάρρος που χρειάζεσαι για να ζητήσεις από τον ανώτερό σου να σου δώσει αυτό που αξίζεις και τελικά να καταφέρεις να το πάρεις”.

Κάτι παραπάνω φαίνεται πως ξέρουν στην εταιρεία LELO UK, που έχουν αποφασίσει να κάνουν σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις ‘δώρο’ στους εργαζομένους τους μια μέρα ρεπό για αυνανισμό. Όπως υποστηρίζουν αυτό τους κάνει χαρούμενους και έξτρα παραγωγικούς.