123RF
SEX

Πιθανότατα και η δική σου γυναίκα αυτοϊκανοποιείται στο σεξ

Μην το πάρεις στραβά - σύμφωνα με τις έρευνες το κάνουν πολλές και υπάρχει λόγος.

Τόσα χρόνια ζούσαμε σε μία φούσκα. Χωρίς να το έχουμε ψάξει ιδιαίτερα, πιστεύαμε ότι μόνο οι άνδρες καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί εάν οι γυναίκες που κατά καιρούς πέρασαν από τη ζωή μας δεν προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι απεχθάνονται την -κατά τα λεγόμενά τους- αγαπημένη ερωτική συνήθεια των ανδρών.

Τελικά όμως, άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη. Με βάση την έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρία ερωτικών παιχνιδιών Tenga, οι γυναίκες αυτοϊκανοποιούνται πολύ πιο συχνά από ό,τι εμείς. Ειδικότερα, από το δείγμα των 1200 γυναικών το 81% δήλωσε ότι τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα συμβιβάζεται με τη λύση της αυτοϊκανοποίησης, ποσοστό σίγουρα μεγαλύτερο από το αντίστοιχο ανδρικό. Επιπλέον, το 30% των συμμετεχόντων υποστήριξε πως προτιμάει ξεκάθαρα την προσωπική ευχαρίστηση από το sex.

Το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των δύο φύλων, έχει μία πολύ καλή εξήγηση. Σύμφωνα με τη μελέτη του ‘National Survey of Sexual Health and Behavior’, οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άνδρες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό. Η διαφορά είναι άξια αναφοράς. Μόνο το 64% των γυναικών ανέφερε ότι τελείωσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους σεξουαλικής επαφής ενώ στην ίδια ερώτηση οι άνδρες έδωσαν μία αποστομωτική απάντηση, η οποία αγγίζει το εξωπραγματικό 91%.

Στην πραγματικότητα, ένα αρκετά μικρό ποσοστό από όσες συμμετείχαν στην έρευνα (18%) παραδέχθηκε ότι φτάνει σε οργασμό μόνο μέσα από την διαδικασία της διείσδυσης. Η πλειοψηφία πάντως χρειάζεται μία κάποια διέγερση της κλειτορίδας για να ενεργοποιηθεί σεξουαλικά, η οποία δεν είναι βέβαιο ότι θα επιτευχθεί στο σεξ. Έτσι, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από τον οργασμό, κατά τη διάρκεια του σεξ όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, αντί για εσένα επιλέγουν την αυτοϊκανοποίηση.

Μην κάνεις λες και τα νέα αυτά στοιχεία σε έριξαν από τα σύννεφα. Πιθανότατα και η δική σου γυναίκα αυτοϊκανοποιείται στο σεξ. Το ξέρεις και δεν θέλεις να το παραδεχθείς.

Κεντρική Φωτογραφία:123 RF