STYLE

Το καλύτερο beach party του καλοκαιριού είχε χρώμα πορτοκαλί

Με την θερμοκρασία να βρίσκεται στα ύψη, ζήσαμε το απόλυτο πάρτυ, στην καλύτερη παραλία με το πιο καλοκαιρινό aperitivo. Το Aperol Spritz φυσικά.

Ήταν Κυριακή πρωί. Οι θερμοκρασία είχε χτυπήσει κόκκινο. Λογικό αν σκεφτείς ότι βρισκόμαστε στο τέλος Ιουλίου και μία ανάσα από τον Αύγουστο. Η μοναδική λύση ήταν η παραλία. Το ευτύχημα ήταν ότι αυτή την Κυριακή, ίσως στο καλύτερο beach bar της Αθήνας είχε ετοιμάσει το Aperol Spritz το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτυ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα χρωματιστά T-Shirts που χρειάζεσαι το καλοκαίρι

Ένας στυλιστικός οδηγός για να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις βαρετές επιλογές.

Τα t-shirts είναι τα όπλα κάθε ντουλάπας που σώζουν δύσκολες καταστάσεις την τελευταία στιγμή ή πολύ απλά ολοκληρώνουν κάθε outfit με τον πιο ασφαλή τρόπο. Είμαι σίγουρη ότι θα βρω πολλά στην ντουλάπα σου, αφού είτε το κάνεις συνειδητά, είτε όχι, όταν βγαίνεις για ψώνια λογικά βρίσκεις κάποιο που θες και προστίθενται στη συλλογή σου. Επιπλέον, μιλώντας από την αντίπερα όχθη, θα σου πω ότι ένα t-shirt είναι η εύκολη λύση που δεν χάνει ποτέ τον πρακτικό της χαρακτήρα, όταν πρόκειται κάποιος να σου πάρει δώρο.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι θα είναι τα πρώτα ανθρώπινα σπίτια στον Άρη

Η NASA ανακοίνωσε τους νικητές του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τον εποικισμό του Κόκκινου Πλανήτη.

Ο πυρετός της εξερεύνησης του διαστήματος αναμφίβολα έπεσε τις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αιώνα, αλλά στο γύρισμα του 21ου, αρχίσαμε πάλι ως ανθρωπότητα να κοιτάμε ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα

Περιποιήσου τα γένια σου like a MAN

Η καζούρα από τον κολλητό, η ντροπή τόσων ετών για την χρήση γυναικείων εργαλείων και τελικά η λύτρωση.

Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα του Νοέμβρη. Τότε είναι που ένιωσα την μεγαλύτερη καζούρα της ζωής μου και ένιωσα τόσο ντροπή που ακόμα και σαν στρουθοκάμηλος να έβαζα το κεφάλι μου στην γη δεν θα άλλαζε κάτι. Ήταν η μέρα που ο κολλητός μου ο Θανάσης ανακάλυψε ότι για την περιποίηση του προσώπου μου και συγκεκριμένα των γενιων μου χρησιμοποιούμε και γυναικεία εργαλεία. Ευτυχώς λίγο καιρό μετά ήρθε η λύτρωση με την νέα σειρά Philips Multigroom MG5730/15 5000 series και αναφώνηση NO MORE BAD BEARD DAYS.

Διαβάστε περισσότερα

15 προτάσεις για τη Σκύρο

Αυτή η λίστα δεν περιλαμβάνει βόλτα με σκυριανά αλογάκια.

Η επίθεση που δέχθηκα στο γραφείο άρτι αφιχθείς από τη Σκύρο ήταν πρωτοφανής. ''Διακοπές στη Σκύρο; ΓΙΑΤΙ; Έχεις πατέρα στην πολεμική αεροπορία;'', ''ποια Σκύρο; Αυτή δεν ξέρει αν βρίσκεται στις Σποράδες ή στις Κυκλάδες.'', ''πήγε διακοπές στη ΣκύΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ''.

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο ωραίο μαγιό του κόσμου είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα

Ένα από τα δημοφιλέστερα swimwear brands εμπνέεται από τα μπαρμπουνάκια και τους ανεμόμυλους του Αιγαίου.

Κι ενώ εσύ παλεύεις να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου, μέσα στο κατακαλόκαιρο, σε μία χώρα που αυτή η εποχή έχει την τιμητική της, άλλοι εμπνέονται από την ομορφιά της, τα γαλανά νερά της και όλα εκείνα τα στοιχεία που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο μαζί με όσους βρέθηκαν έστω και μία φορά στα ελληνικά νησιά.

Διαβάστε περισσότερα

Tips που δεν σου είπε ποτέ κανένας για το μούσι σου

Ψάξαμε, μιλήσαμε με έναν master groomer και μάθαμε τα πάντα γύρω από την περιποίηση που πρέπει να προσφέρεις στο μούσι σου σε όλα τα επίπεδα.

Πόσες φορές έχεις κάτσει μπροστά από τον καθρέφτη και δίπλα σου είναι απλωμένα ψαλίδια, μηχανές και ξυραφάκια και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Πόσες φορές έχεις ζηλέψει το μούσι που έχεις δει σε ποδοσφαιριστές, διάσημους ή σε περιοδικά και το θες και για σένα;

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man