STYLE

Αυτό είναι το πρώτο αντικείμενο που πουλήθηκε ποτέ online

Το μακρινό 1994 έγινε επίσημα η πρώτη ασφαλής διαδικτυακή συναλλαγή.

Σήμερα στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας από εμάς να κάνει τα πάντα. Να δει ταινίες, να παίξει παιχνίδια, να συνομιλήσει με γνωστούς ή και αγνώστους, καθώς επίσης και να πραγματοποιήσει εύκολα, γρήγορα, αλλά και με ασφαλή τρόπο τις αγορές του. Κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε φυσικά με την ίδια ευκολία πριν κάμποσα χρόνια. συνέβαινε φυσικά με την ίδια ευκολία πριν κάμποσα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Το Sazerac είναι το παλαιότερο cocktail της ιστορίας

Μία ιστορία με πολλές συγκυρίες που οδήγησαν στην δημιουργία του και ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα κλασικά cocktails είναι βαριά, έχουν πιο έντονες γεύσεις, λιγότερο γλυκά, είναι πιο απλά. Όλα αυτά είναι σωστά, αυτό όμως που για μένα κάνει κάθε ένα κλασικό cocktail να ξεχωρίζει είναι η ιστορία του. Το πως φτιάχτηκε, πως αγαπήθηκε και πως άντεξε στο χρόνο. Ακριβώς όπως το Sazerac το οποίο κάπου ανάμεσα στην Νέα Ορλεάνη και την Λουιζιάνα των Ηνωμένων πολιτειών βρήκε την διαδρομή του για να κατακτήσει τον κόσμο και να γίνει το παλαιότερο cocktail της Αμερικής.

Διαβάστε περισσότερα

Οι τάσεις της μόδας που καθόρισαν τη δεκαετία

Τι δε θα ξεχάσουμε, τι κρατάμε, τι αφήνουμε από αυτή τη δεκαετία στην ανδρική μόδα, αλλά και τι περιμένουμε να δούμε στην επόμενη.

Από τις 24 Δεκέμβρη έως και τις βραδινές ώρες της 1ης Ιανουαρίου, ο εγκέφαλος μπαίνει σε λειτουργία πτήσης, το στομάχι βλέπει το σώμα σου σαν τον Tom Hanks και του λέει "I'm the captain now" κι όλα κυλούν ήρεμα, αρμονικά και καθόλου διαιτητικά. Κάπου στις 9 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όμως, οι βασικές λειτουργίες του εγκεφάλου επανέρχονται, βρίσκεσαι χωρίς να θυμάσαι πως στον καναπέ σου με hangover και +4 κιλά και κάπου εκεί ξεκινάς μία πενθήμερη περίοδο περισυλλογής κι εσωτερικής αναζήτησης. Η ημέρα των Φώτων και η συνειδητοποίηση της γνωστής καθημερινότητας που πλησιάζει πολύ γρηγορότερα απ' ότι υπολόγιζες, θα σε επαναφέρουν με μαθηματική ακρίβεια στη φάση που βρισκόσουν έως και τις 23 Δεκέμβρη.

Διαβάστε περισσότερα

25 ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2020 (και για τη ζωή σου ολόκληρη)

Το National Geographic σού έχει βγάλει πρόγραμμα για φέτος και για το υπόλοιπο της ζωής σου.

To National Geographic δημοσίευσε τη λίστα του με τους 25 must προορισμούς που πρέπει να επισκεφθούμε το 2020 και συμπεριέλαβε τοποθεσίες από ολόκληρο τον πλανήτη. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα οι επιλογές δεν είναι καθόλου αναμενόμενες, ενώ βασικός στόχος είναι να στηριχθεί ο βιώσιμος τουρισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Τα δώρα του Bill Gates ως Secret Santa τερμάτισαν το παιχνίδι

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έστειλε ένα κουτί 40 κιλών με φοβερά δώρα στην πιο τυχερή χρήστη του Reddit.

To παιχνίδι με τον κρυφό Άγιο Βασίλη, βλέπε Secret Santa, ολοένα και μεγαλώνει κάθε χρόνο. Είτε στα γραφεία, είτε στις παρέες, ακόμη και στο διαδίκτυο. Βλέπεις, τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα RedditGifts' Secret Santa, όπου τυχαία χρήστες από όλο τον κόσμο κληρώνονται να κάνουν δώρο σε κάποιον άλλο χρήστη, ακόμη και στην άλλη άκρη της Γης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Zuckerberg έγινε κατά 24 δισ. ευρώ πλουσιότερος το 2019

Δες και τους υπόλοιπους σε μια χλιδάτη λίστα που ζαλίζει και εκνευρίζει.

Καλή η χρονιά που φεύγει αν μένεις στις ΗΠΑ και έχεις ιδρύσει το Facebook. Καλή χρονιά γιατί σε αφήνει κατά 27.3 δισεκατομμύρια δολάρια πλουσιότερο, δηλαδή κάπου 24.3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα παπούτσια που δεν θα θες να αποχωριστείς τη νέα χρονιά

Casual μποτάκια, δερμάτινα, sneakers. Βρήκαμε τα παπούτσια που πρέπει να έχουν θέση στην παπουτσοθήκη σου τη νέα χρονιά.

Μπορούμε να σκεφτούμε αρκετούς λόγους για να αγοράσεις καινούρια παπούτσια. Για να ταιριάζουν με τα νέα σου ρούχα, επειδή "new year= new me", επειδή απλά χρειάζεσαι μια ανανέωση. Στην τελική, δεν χρειάζεται να απολογηθείς. Δεν οφείλεις να αγοράζεις ρούχα και παπούτσια μονάχα επειδή τα χρειάζεσαι και επειδή "πέθαναν" τα παλιά, αλλά και επειδή, απλά, τα θες.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO