STYLE

Το Honor View20 φωτογραφίζει σαν δορυφόρος

Η ναυαρχίδα της Honor για το 2019 είναι ένα smartphone που κάνει τα πάντα σε συγκλονιστική ανάλυση.

Η Honor έχει δημιουργήσει τέρατα. Εμένα και μια νέα ναυαρχίδα που άνοιξε το 2019 σε τεράστια ετοιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο ακραία πολιτεία των ΗΠΑ μέσα από 18 φωτογραφίες

Στο Μatrix του Wyoming τα βόδια, το κάρβουνο και ο Trump είναι η μόνη πραγματικότητα.

Το Wyoming είναι μάλλον η πιο άγνωστη πολιτεία των ΗΠΑ. Ίσως να κοντράρεται το το γειτονικό Idaho. Ακόμα και αν δεν είναι, υπάρχει ένας τομέας στον οποίο είναι ασύγκριτη: είναι πράγματι η πιο παράξενη. Το Wyoming είναι μια από τις κεντροδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ που συνορεύει με τη Montana, το Idaho, το Utah, το Colorado, τη Nebraska και τη Νότια Dakota.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο επιμελώς ατημέλητο μαλλί και πώς θα το πετύχεις

Το πρώτο διαφορετικο κούρεμα που θα δοκιμάσεις το 2019 έρχεται με ορμή από τα '90s.

Κάποτε όλοι ήθελαν να δείχνουν αχτένιστοι. Όχι πολύ παλιά, πριν από μόλις 20-25 χρόνια. Στη δεκαετία του '90 κανείς δεν ήθελε να έχει τέλειο μαλλί. Ήταν η εποχή του grunge, της brit pop και των χαμηλοκάβαλων τζιν και τίποτα απ' αυτά δεν ταίριαζε με ευθυγραμμισμένες χωρίστρες και κλασικά, περιποιημένα κουρέματα.

Διαβάστε περισσότερα

Το BuzzFeed αιμορραγεί, το ίντερνετ τρώει τα καλύτερα παιδιά του

Η κρίση σε ένα από τα πιο viral sites παγκοσμίως μας προετοιμάζει για νέα ήθη στον ψηφιακό κόσμο.

Ο κόσμος των ΜΜΕ και ειδικά των ψηφιακών ΜΜΕ είναι ένας πολύ ασταθής κόσμος. Μπορεί μια χρονιά ένα μέσο να έχει τεράστια απήχηση και ακριβώς την επόμενη να μην έχει. Έτσι λοιπόν τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πάνε καλά για ένα από τα παγκοσμίως γνωστότερα σάιτ, το BuzzFeed.

Διαβάστε περισσότερα

10 εντελώς σημερινά προϊόντα για τα μαλλιά και τα γένια σου

Η νέα σειρά SEB MAN κάνει το οριστικό update στην ανδρική περιποίηση.

Όλα τα προϊόντα SEB MAN είναι πολυμορφικά και πολυχρηστικά. Μπορείς να τα συνδυάσεις, να χρησιμοποιήσεις το ένα πάνω στο άλλο για να πετύχεις με το layering ακριβώς το στυλιζάρισμα που επιθυμείς ή μπορείς να 'ξαναδουλέψεις' το ίδιο προΐόν για να πετύχεις διαφορετικό αποτέλεσμα μέσα στην ίδια μέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι γνωρίζουμε σήμερα για τα data, το οφείλουμε σε μια μπύρα

Η απίθανη ιστορία του παθιασμένου ζυθοποιού William Sealy Gosset, που με τις ιστορίες του άνοιξε το δρόμο για το Data Science.

Τι σχέση μπορεί να έχει η μπύρα με τα μαθηματικά μοντέλα διανομής; Τι σχέση μπορεί να έχει ο πιο καυτός κλάδος της πληροφορικής στις μέρες μας, το data science, με έναν ζυθοποιό του 20ου αιώνα; Είμαι σίγουρος ότι δεν σου περνάει από το μυαλό καμία απολύτως σχέση, κι όμως ο William Sealy Gosset είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει την ζυθοποιία επιστήμη. Η’, για να το θέσουμε καλύτερα, να κάνει επιστήμη με την ζυθοποιία.

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της μοναδικής σημαίας κράτους που δεν είναι ορθογώνια

Το Νεπάλ έχει κάτι που το διακρίνει από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Η σημαία ως εθνικό σύμβολο δεν είναι και μια τόσο παλιά υπόθεση. Συμπίπτει χρονικά με την κατασκευή των εθνών-κρατών στα τέλη του 17ου και αρχές του 18ου αιώνα. Mε τις πρώτες χρήσεις σημαίας να φτάνουν πίσω στον 6ο αίωνα π.Χ. στην Αρχαία Αίγυπτο. Το κοινό με τις  σημερινές σημαίες και τη χρήση τους είναι πως όλες χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται ως τρόποι συμβολικής υπενθύμισης μιας ταυτότητας. Είτε αυτή έχει να κάνει με μια λεγεώνα, με μια δυναστεία ή αργότερα με ένα έθνος.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man