STYLE

Γροιλανδία: Η ζωή στην πιο αραιοκατοικημένη χώρα του πλανήτη

Φωτογραφίες και trivia για τη χώρα του ενός κατοίκου ανά τρία τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η Γροιλανδία είναι μια τεράστια έκταση γης (2.166.086 km2 ) πολύ κοντά στον Βόρειο Πόλο, η οποία ανήκει διοικητικά στη Δανία έχοντας όμως μια σχετική αυτονομία, ενώ αποτελεί (αν ξεχάσουμε για λίγο τη Δανία) την πιο αραιοκατοικημένη χώρα του πλανήτη με 0,028 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. Ενδεικτικά, η Ελλάδα έχει περίπου 81 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. Ένα περίπου 80% της περιοχής είναι καλυμμένο από τεράστιες μάζες πάγου.

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε τρόποι να απολαύσεις το ρούμι σου αυτό το χειμώνα

Το ρούμι είναι το spirit που θα σε συνοδεύει σε κάθε σου στιγμή και θα την κάνει ξεχωριστή

Χειμώνας σημαίνει κρύο, Χριστούγεννα, δώρα, τζάκι και μοναδικής ποιότητας spirits. Σκέψου λίγο πόσο εύκολα συνδυάζεται με την κάθε σου στιγμή ένα ποτήρι καλό ρούμι το οποίο με την μεστή του γεύση και τα ζεστά αρώματα του κάνει την κάθε μνήμη σου ξεχωριστή. Αυτόν τον χειμώνα το Diplomatico θα κάνει τα βιώματά σου, αξέχαστα, μοναδικά και ξεχωριστά, ακριβώς όπως και η γεύση του.

Διαβάστε περισσότερα

Δείξε μου τα μούσια σου να σου πω τι θα κάνεις

Γιατί δεν κάνει το μούσι τη μηχανή αλλά η μηχανή το μούσι

Αν νομίζεις ότι όλα τα μούσια είναι ίδια τότε πλανάσαι πλάνην οικτρά. Όπως όλα τα αμάξια δεν είναι ίδια, όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες έτσι και τα μούσια δεν όλα τα ίδια. Για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να ακολουθείς αδιάκριτα και χωρίς να σκεφτείς ότι διαβάζεις. Η περιποίηση που θέλει το πρόσωπό σου έχει πολλές παραμέτρους αλλά μόνο ένα κοινό παρανομαστή. Τις μηχανές κουρέματος γενιών Ducati by Imetec οι οποίες είναι φτιαγμένες ώστε να ανταπεξέρχονται σε κάθε περίπτωση και περίσταση.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο πρωτότυπες ευχές εξ’ αποστάσεως

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και χωρίς να είμαστε μαζί

Χριστούγεννα σημαίνει βόλτες στην στολισμένη πόλη, ένα δέντρο γεμάτο φωτάκια που παίζουν στο σκοτάδι, δώρα με πολύχρωμα αμπαλάζ και χαλαρές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Χριστούγεννα είναι κάθε ένα από αυτά αλλά και όλα μαζί σε συνδυασμό. Αν όμως δεν έχεις τους ανθρώπους σου δίπλα σου για να μοιραστείς μαζί τους στιγμές και ευχές τότε η μαγεία των Χριστουγέννων χάνει λίγη από την αίγλη της.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 5 αλλαγές στην εργασία του μέλλοντος

Μερικές ήδη πραγματοποιούνται, άλλες φαντάζουν ακόμα εξαιρετικά μακρινές. Εσύ άραγε δουλεύεις στη Νέα ή στην Παλιά εποχή;

Αν αυτή τη στιγμή μας διαβάζεις από το γραφείο σου πιθανολογώ πως μπροστά σου έχεις έναν υπολογιστή αμφιβόλου ταχύτητας, πως είναι μεσημέρι, μόλις έφαγες το περιεχόμενο του ταπερακίου σου και περιμένεις πότε θα πάει 17:00 ή 18:00 για να αρχίσεις σιγά σιγά να τα μαζεύεις. Μπορεί φυσικά και να έχω πέσει τελείως έξω και η εργασιακή καθημερινότητά σου να έχει ήδη ενσωματώσει μερικές από τις παρακάτω συνήθειες. Τότε, ζηλεύω.

Διαβάστε περισσότερα

Ξέρουμε τι δώρο θα κάνεις στον εαυτό σου φέτος τα Χριστούγεννα

Ένα άρωμα δεν είναι ποτέ κακή ιδέα για δώρο. Το νέο Peau de Nuit Infinie της συλλογής αρωμάτων Starck είναι η καλύτερη. Και είναι για σένα.

Eggnog: Εσύ έχεις δοκιμάσει το απόλυτο cocktail των γιορτών;

Είναι ο κουραμπιές των cocktail, ένα ποτό ταυτισμένο με τα Χριστούγεννα και τη θαλπωρή. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις να το φτιάχνεις κι εσύ;

Η προέλευση του χάνεται στα βάθη των χρόνων. Οι πρώτες αναφορές προερχονται από την Βρετανική αυτοκρατορία τον 16ο αιώνα, όταν οι βασιλικές οικογένειες έπιναν έναν συνδυασμό κρέμας αυγών και αλκοόλ.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man