STYLE

Μια υπέροχη μέρα με το Yoga 530

Περάσαμε μια μέρα με το νέο κομψοτέχνημα της Lenovo κι ανακαλύψαμε ότι η ζωή μπορεί να είναι εύκολη και απροβλημάτιστη.

Υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε εκείνους οι οποίοι αλλάζουν υπολογιστή επειδή ο δικός τους βρίσκεται στον δέκατο χρόνο ζωής και το δέκατο όγδοο format και εκείνους που ζητούν να έχουν πάντα δίπλα τους έναν υπολογιστή που να καλύπτει τις ανάγκες τους και να κάνει τη ζωή τους ευκολότερη αν όχι ομορφότερη.

Διαβάστε περισσότερα

Το military jacket είναι υποχρεωτικό

Είναι το πιο διαχρονικό και το πιο 'πολυμορφικό' πανωφόρι. Και σίγουρα είναι το πρώτο ρούχο που πρέπει να αγοράσεις στις φετινές εκπτώσεις.

Το πρώτο δεκαήμερο των χειμερινών εκπτώσεων ξεκίνησε με τον ερχομό του Νοεμβρίου. Παρ' όλο που ο καιρός θυμίζει άνοιξη, οι βιτρίνες έχουν βάλει τα χειμερινά τους. Επομένως, πρέπει να σκεφτείς πιο μακροπρόθεσμα απ' ότι συνήθως αυτή τη φορά. Να κάνεις σωστές αγορές, κι ας μην έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς, τι θες, τι σου λείπει και να ψάξεις να τα βρεις.

Διαβάστε περισσότερα

O Naren Young έχει ένα negroni για κάθε σου πρόβλημα

Ο θρυλικός bartender και ιδιοκτήτης του 'Dante' στη Νέα Υόρκη μάς μίλησε λίγο πριν έρθει στην Αθήνα ως guest στο Odori.

Είναι πολύ δύσκολο να χαρακτηρίσεις με λίγες λέξεις τον Naren Young. To ιδιαίτερο με αυτόν τον τύπο είναι ότι έχει πολλές ιδιότητες και έχει καταπιαστεί με πολλά πράγματα. Το θαυμαστό είναι ότι σε όλα τα έχει καταφέρει εξαιρετικά και για όλα έχουν έρθει βραβεία στα χέρια του, κάτι που δείχνει όχι μόνο το πολύπλευρο της προσωπικότητάς αλλά περισσότερο την άπειρη όρεξη και το περίσσιο μεράκι που κουβαλάει και μεταδίδει σε ό,τι κάνει. Bartender που λατρεύει τα aperitivos, επιχειρηματίας που αγαπάει και διατηρεί το κλασικό, δημοσιογράφος που έχει καταφέρει να βάλει στήλες για τα ποτά στα πιο γνωστά media. Όλα αυτά μαζί και το καθένα ξεχωριστά κάνουν τον Naren Young έναν θρύλο.

Διαβάστε περισσότερα

Πάργα - Σύβοτα: Η Καραϊβικη δίπλα σου

Η ελληνική Καραϊβική δεν έχει σκυλόψαρα ούτε Survivor. Και είναι τόσο όμορφη που δεν θα θες να φύγεις.

'Εχεις πολλούς λόγους να επισκεφθείς την Ηπειρώτικη Ριβιέρα. Τώρα πια κι έναν ακόμη, καθώς ο αυτοκινητόδρομος από την Αθήνα ως τα Γιάννενα είναι ολοκληρωμένος, κάνοντας το ταξίδι πολύ πιο εύκολο και ασφαλές.

Διαβάστε περισσότερα

Η μπίρα είναι το κατάλληλο ποτό για τον χειμώνα και έχουμε αποδείξεις

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοίμασε για εμάς τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς φαγητού και μπίρας στο ΑΘΗΝΕΟ.

Η ώρα άλλαξε, κατεβάσαμε τα χειμερινά, στρώσαμε τα χαλιά και πήραμε απόφαση ότι ο χειμώνας μπήκε. Ποιο είναι το ποτό που θα μας συνοδεύσει τις κρύες αυτές νύχτες; Μην φαντάζεστε σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου να κουβαλάνε ουίσκι. Το χειμερινό σας ποτό μπορεί να είναι και η μπίρα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 πουκάμισα που θα χρειαστείς φέτος (και κάθε χειμώνα)

Ο Ηλίας Μιχαλόλιας και ο Χάρης Γκοτζαμανίδης σου προτείνουν τα βασικά items της σεζόν.

Το ζητούμενο δεν είναι να έχεις ένα πουκάμισο που να λειτουργεί σαν τις κάρτες στα ξενοδοχεία που ανοίγουν όλες τις πόρτες. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες, εσύ γιατί να φοράς το ίδιο πουκάμισο με τα πάντα;

Διαβάστε περισσότερα

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο των Master Sommeliers

Ένα σκάνδαλο άνευ προηγουμένου τίναξε στον αέρα τις δυσκολότερες εξετάσεις του κόσμου.

Όταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε ο διευθυντής του συμβουλίου των Master Sommeliers ανακοίνωνε τα αποτελέσματα των πιο δύσκολων εξετάσεων του κόσμου, σχολίαζε με περηφάνια ότι ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του θεσμού. Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο τίτλος θα αφαιρεθεί στους 23 από τους 24 επιτυχόντες λόγω της πληροφορίας ότι είχαν διαρρεύσει τα θέματα πριν τις εξετάσεις. Τελικά υπήρχε λόγος που αυτή η χρονιά ήταν η πιο πετυχημένη.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10

Σινεμά

10 φορές που ο Christian Bale ισοπέδωσε την υγεία του για ρόλο

Συγκεντρώσαμε τις απίστευτες ακρότητες που έχει κάνει ο Christian Bale για τους ρόλους του. Αυτές που έχει εδώ και χρόνια υποσχεθεί στον εαυτό του να σταματήσει.

PROMO
Social Man