DRESS CODE

Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για το φετινό σου look κι αν θες να ξεχωρίσεις, οφείλεις να τις ανακαλύψεις.

Πόσα κλισέ να αντέξουμε πια; Λες και μαζί με τα κάλαντα και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αναγάγαμε ξαφνικά σε έθιμο κάθε χρόνο να δίνουμε μερικές κοινότυπες υποσχέσεις που ξέρουμε πως δεν πρόκειται να τις τηρήσουμε. Αφού εξ' ορισμού αυτή η αναβλητικότητα μας δείχνει ότι μάλλον δεν το έχουμε πάρει και πολύ σοβαρά.

Διαβάστε περισσότερα

Ο hipster έζησε και πέθανε ειρωνικά

Η δεκαετία των `10s ‘γέννησε’ τον hipster, για να τον σκοτώσει λίγο πριν το τέλος της.

Τελικά, τι σημαίνει hipster; Θυμάσαι μια εποχή που η παραπάνω ερώτηση έμοιαζε αρκετά κρίσιμη και σημαντική; Που υπήρχαν ένα σωρό άνθρωποι γύρω μας που αναρωτιούνταν τι σημαίνει hipster, αν και οι ίδιοι ήταν η ζωντανή ενσάρκωση του όρου;

Διαβάστε περισσότερα

Τα Ugly Sweaters είναι η πιο όμορφη στιλιστική παράδοση των γιορτών

Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο σε ένα υπερβολικά στολισμένο πουλόβερ.

Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να κάνεις λάθη. Το θέμα είναι να αναγνωρίζεις τα σφάλματά σου, να μαθαίνεις από αυτά και να προχωράς παρακάτω. Μιάς και βρισκόμαστε λοιπόν εν μέσω μερών περισυλλογής κι αγάπης, είναι μία μοναδική ευκαιρία να κάνουμε έναν απολογισμό των λαθών μας και να βρούμε τον τρόπο να διορθώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε πριν το τέλος της δεκαετίας. Όπως ακριβώς έκανε και ο Hugh Jackman πριν από λίγες μέρες, όταν απαρνήθηκε τον εγωισμό του, πήρε μία βαθιά ανάσα και διόρθωσε ένα λάθος διάρκειας ενός χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Harry Styles ετοιμάζεται να κάνει μόδα το παντελόνι του μακαρίτη

Ο τραγουδιστής δεν σταματάει να τολμάει.

Ο Harry Styles είναι όνομα και πράγμα, αφού έχει και χάρη και στυλ. Συγγνώμη για αυτή την εισαγωγική πρόταση, αλλά όταν πλησιάζει η άδεια ο εγκέφαλος υπολειτουργεί. Στο θέμα μας: ο τραγουδιστής, ηθοποιός και μέλος των One Direction έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κάνει τολμηρές στιλιστικές επιλογές. Η τελευταία του, είναι το πολύ πολύ φαρδύ παντελόνι. Το παντελόνι που αν φορούσε στην Ελλάδα, κάποια γιαγια θα τον ρωτούσε αν είναι του μακαρίτη.

Διαβάστε περισσότερα

7 λόγοι που το σπίτι σου θα είναι πάντα η καλύτερη έξοδος

Και τον βασικότερο όλων, σίγουρα δεν μπορείς να τον φανταστείς.

Περίμενα αρκετά χρόνια. Καθόμουν καρτερικά μέχρι να βρω την κατάλληλη στιγμή για να το κάνω. Και μετά από 26 χρόνια, νομίζω πως αυτή η μέρα έφτασε. Κυρίες και κύριοι, σήμερα (μπορείτε να ανατριχιάσετε από τώρα) θα καταρρίψουμε τον μεγαλύτερο μύθο των Χριστουγέννων! Ναι, μπορεί να νόμιζες πως έχεις μάθει για όλα τα ψέματα των Χριστουγέννων από τα 7 σου, αλλά ένα αντέχει ακόμα κι ακούει στο όνομα "Έξοδος".

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα να μάθεις να δένεις τη γραβάτα σου

Η στιγμή της «ενηλικίωσης» έφτασε: Σου λέμε πώς να μάθεις να δένεις τη γραβάτα σου και τα πράγματα είναι πιο απλά απ' όσο νομίζεις.

Έκανα την εξής ερώτηση στους άνδρες συντάκτες του Oneman: «Πόσοι από εσάς ξέρετε να δένετε γραβάτα;». Η απάντηση, κρίσιμη και επιβεβαίωσε τις υποψίες μου. Κανένας δεν γνωρίζει να δένει τη γραβάτα (καλά τουλάχιστον), εκτός από τον πάντα κομψό κ. Γιάννη Φιλέρη. Συνειδητοποίησα, λοιπόν, ότι είναι φαινόμενο. Οι σύγχρονοι άνδρες του ηλικιακού γκρουπ, 25-35, δεν γνωρίζουν τη διαδικασία αυτή. Μια, η οποία στα παλαιότερα χρόνια ήταν κάτι που μάθαιναν οι άνδρες από τον πατέρα τους, κάτι που ήταν ουσιαστικά μέρος μιας παράδοσης. Τώρα ένα 3λεπτο tutorial στο YouTube και έξω από την πόρτα.

Διαβάστε περισσότερα

9+1 Instagram profiles που θα σου μάθουν τα πάντα για τη μόδα

Οι καλύτεροι είναι εδώ για να σε διδάξουν.

Έχουμε κάποιον γνωστό στην επιτροπή για τα βραβεία Φιλντς; Μετά από αμέτρητα χρόνια προσπαθειών (2 μέρες για να είμαι ακριβής) κατάφερα κι έλυσα ένα από τα πιο σημαντικά μαθηματικά προβλήματα των καιρών μας: την τέλεια αναλογία των follows που κάνεις στο Instagram. Δεν αξίζει μία τέτοια προσπάθεια την ύψιστη μαθηματική τιμή; Το ξέρω ότι συμφωνείτε άπαντες, οπότε συνεχίζω.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO