Η καμπάνια της Gucci ήρθε και ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθέτησε

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης δημιουργεί εντυπωσιακές εικόνες για τον διάσημο ιταλικό οίκο μόδας.
SHARES

Η κολεξιόν του οίκου Gucci, με αφορμή την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 είναι εδώ και, αν αυτό είναι κάθε Γενάρη μια σημαντική είδηση, τώρα είναι λίγο παραπάνω με δεδομένο ότι η το βίντεο της καμπάνιας ανατέθηκε στον Γιώργο Λάνθιμο.

Για να είμαστε ειλικρινείς, είδαμε σε αυτό το βίντεο μια τελείως διαφορετική οπτική του γνωστού σκηνοθέτη, μια αλλαγή που είχαμε δει ήδη από το 'Τhe Favourite'. Και αυτό γιατί οτιδήποτε 'περίεργο' δεν είναι το ίδιο πράγμα. Τα αγέρωχα άλογα και τα συγκεκριμένα φίλτρα, λοιπόν, δεν είναι με τον ίδιο τρόπο σουρρεαλιστικά που ήταν ο 'Κυνόδοντας'.

Oμολογουμένως όμως, παρά την αλλαγή ύφους και παρά τις όποιες αντιρρήσεις για το αν μια διαφήμιση είναι τέχνη, το βίντεο είναι εξαιρετικό. Και αυτό. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Share
 

24Media Network

Τρελά λεφτά για Ινσούα

Ομάδα από τα Εμιράτα είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ στον Ινσούα και να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ικανοποιητικό ποσό για την αγορά του.

Η βαθμολογία της Super League χωρίς το VAR

Ποια θα ήταν η βαθμολογία χωρίς την παρουσία του VAR να αλλάζει τις αρχικές υποδείξεις των διαιτητών; Το Sport24.gr μέτρησε όλες τις αποφάσεις, έκανε τους υπολογισμούς και σας παρουσιάζει τη βαθμολογία της Super League χωρίς τη χρήση του VAR.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO