Η μπλούζα με τον Άγιο Βασίλη στην πιο μέτρια κατάσταση που είδαμε ποτέ

Θα είναι christmas spirit και δεν θα το θέλετε.
SHARES

Έχετε έρθει ποτέ σε σημείο να απορείτε για κάτι για κάτι που έκανε; Και όχι μόνο γι'αυτό που έκανε αλλά και τι σκεφτόταν πριν το κάνει. Γιατί οκ η παρακάτω μπλούζα θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά αστεία μπλούζα, για να αγοράσει κανείς από το ίντερνετ ή από ένα μαγαζί στο Μοναστηράκι. Αλλά διάολε, αυτή η μπλούζα έπαιξε στο Walmart.

Ναι, καλά καταλάβατε. Ίσως ο δημιουργός αυτής της μπλούζας βρήκε τους λόγους που μπορεί να αντέχει όλο το βράδυ ο Άγιος Βασίλης το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ίσως και όχι. Κανείς δεν ξέρει. Πάντως βλέποντας τη φωτογραφία δεν είναι κιόλας ότι μπορείς να μπερδέψεις τις γραμμές με ζάχαρη ή πιτυρίδα που πέφτει μάλλον από πολύ συγκεκριμένα μέρη.

Το Walmart πάντως έβγαλε απολογητική ανακοίνωση: "Αυτά τα πουλόβερ που πουλήθηκαν στην εταιρεία μας από τρίτο πρόσωπο δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες της Walmart και δεν έχουν καμία θέση στο site μας. Απομακρύναμε άμεσα τα προϊόντα από τα μαγαζιά μας. Ζητάμε συγγνώμη για κάθε άνθρωπο που μπορεί να θίχτηκε. Δεν ήταν ηθελημένο εκ μέρους μας¨.

Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος κύριος που έβγαλε αυτή την ανακοίνωση έχει εχθρούς. Ξέρω όμως σίγουρα ότι, αν έχει, είναι πολύ χαρούμενοι βλέποντάς τον να αναγκάζεται να την κάνει.

Share
 

24Media Network

Κλεισμένος ο Αραούχο

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου ανέφερε στον Sport24 Radio 103,3 πως ο Αραούχο είναι κλεισμένος από την ΑΕΚ και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί αν αποχωρήσει ο Ολιβέιρα.

 
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO