ΜΟΔΑ

Ο Cristiano Ronaldo μεταμορφώνεται σε ήρωα της DC για τα νέα εσώρουχα CR7

O Πορτογάλος σούπερ σταρ παίζει μεγάλη μπάλα, εντός και εκτός γηπέδων.

Ποια είναι τα τρία στοιχεία που δημιουργούν έναν σταρ; Σύμφωνα με τον Cristiano Ronaldo, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, η πίστη, η αυτοπεποίθηση και η δύναμη, ήταν αυτά που τον  βοήθησαν να κατακτήσει την κορυφή. Στα 34 του χρόνια, ο επιθετικός της Juventus βρίσκεται στην κορυφή της ποδοσφαιρικής του δόξας.

Δεν το βάζει ποτέ κάτω. Οι αναποδιές της προηγούμενης σεζόν μοιάζουν μακρινό όνειρο και επέστρεψε πιο ώριμος και δυνατός από ποτέ. Δουλεύει σκληρά, παθιάζεται και θέλει ακόμη περισσότερα. Τόσο μέσα, όσο και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Για την καμπάνια του CR7, του underwear brand που φέρει την υπογραφή του, ο Cristiano ποζάρει ως άλλος Shazam της DC και αποκαλύπτει με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο τις τρεις υπερδυνάμεις που θεωρεί ο ίδιος ότι τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα. “Καθένας μας έχει τις δικές του υπερδυνάμεις, αυτό που έχει σημασία είναι να τις ανακαλύψεις”, δηλώνει επιδεικνύοντας το six-pack του, αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης, ειδικά για την σεζόν που έρχεται!

“Για μένα το σημαντικότερο είναι να μπορώ να εμπνέω άλλους να δουλεύουν σκληρά για να κατακτήσουν τα όνειρά τους και αυτό αποτελεί για μένα πραγματικό στόχο ζωής”, συμπληρώνει ο Πορτογάλος σταρ. Η συλλογή CR7 εκπροσωπεί το πάθος του Ronaldo: μπόξερ, σλιπ και κάλτσες που σε υποστηρίζουν ακόμα και στην πιο απαιτητική προπόνηση, αλλά και σχέδια που θα σε κάνουν να αισθανθείς ωραία και εκτός γηπέδου, στις πιο προσωπικές σου στιγμές.

H CR7 συνδυάζει την πολυετή αθλητική πείρα του Ronaldo με το design που έχει αναλάβει ο σχεδιαστής από την Νέα Υόρκη Richard Chai ενώ την κατασκευαστική ποιότητα εγγυάται η Δανέζικη JBS, με πείρα στην ραφή εσωρούχων από το 1939.

Και καθώς και ο ίδιος ο Cristiano είναι πατέρας, έβαλε ως προτεραιότητα την δημιουργία μιας ειδικής συλλογής για αγόρια και εφήβους: ό,τι χρειάζεται δηλαδή ο μικρός σου αθλητής για να πετύχει το maximum στην προπόνησή του με τις ‘ευλογίες’ του ποδοσφαιρικού του ειδώλου!

Ανακάλυψε την συλλογή CR7 σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group.